Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 4-0

Συγχαρητήρια !!!

Ζήσαμε μεγάλες και ιστορικές στιγμές !!!

Ευχαριστούμε !!!

Η ομάδα ήταν εμφανές ότι ήθελε το παιχνίδι πολύ περισσότερο από την ΑΕΚ. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, δείχνοντας από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό. Η πολύ καλή ψυχολογία που είχε η ομάδα, σίγουρα οφείλονταν στην πολύ καλή προετοιμασία που προηγήθηκε όλη την εβδομάδα και τους χαμηλούς τόνους που κράτησαν, με ευθύνη της ΠΑΕ, οι εφημερίδες.

Όλη αυτή η τέλεια προετοιμασία αυτού του τόσο σημαντικού ντέρμπι, δε μπορεί παρά να είναι έργο προπονητή. Ενός προπονητή που έχει φάει με το κουτάλι τέτοια ντέρμπι ελληνικού πρωταθλήματος, ξέροντας πολύ καλά την ψυχολογία τους, αφού έχει κερδίσει ουκ ολίγα απ’ αυτά με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ και με πολλά γκολ διαφορά μάλιστα, γράφοντας το όνομα του δίπλα στους ιστορικούς θριάμβους της ομάδας. Το στήσιμο της ομάδας ήταν καταπληκτικό.
Οι δε αλλαγές από το ’66 και μετά, ήταν καθαρά για την αποθέωση των πρωταγωνιστών αφού η ομάδα μέχρι εκείνο το λεπτό λειτουργούσε τέλεια που δε σου έκανε η καρδιά να πειράξεις τίποτα.

Ο θρίαμβος αυτός αποκτά μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστούμε ότι επιτεύχθηκε από μια ΝΕΑ ομάδα που δεν ξέρει ακόμα πως να κερδίζει τέτοιου είδους ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Με εξαίρεση τον Άτζα, τον Στολτίδη και τον Τζόλε, οι υπόλοιποι παίχτες είναι ακόμη πολύ «νέοι» για το πνεύμα τέτοιων παιχνιδιών.
Πολλά μπράβο στον προπονητή που κατάφερε να τους βάλει σ’ αυτό το πνεύμα !!! μπράβο !!!

Πολλά εύσημα πρέπει να δώσουμε και στον πρόεδρο της ομάδας, το μεγάλο αφεντικό του συλλόγου, που στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς αυτό τον προπονητή, αναγνωρίζοντας το έργο του και τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει, για να έρθει αυτή η στιγμή και να απολαύσει κι αυτός μαζί μας, αυτόν τον ιστορικό θρίαμβο απέναντι στην πανίσχυρη φέτος ΑΕΚ.

4 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχ.. μας χαζεψανε Στρατοοοο, μας χαζεψανε χτες..

George είπε...

Πάντως το δημιουργικο πνευμα δεν λειπει!!! Εξαίσιο το ποστ σου, συμφωνω 99%. Ξεχασες μονο να δώσεις εύσημα και στο νεανικο ΔΣ (Δηλαδή Σωκράτης) του συλλόγου....

Stratos είπε...

-George
Σ' ευχαριστώ ρε φίλε...
Δίκιο έχεις, το νεανικό Δ.Σ. μου ξέφυγε, όπως επίσης και οι "συμβουλάτορες".

-red7white
Για μένα φιλενάδα, οι παίχτες είναι οι τελευταίοι που φταίνε χθες.

kos7 είπε...

παιδια ευτυχώς που δεν ειδα το ματς.
ρε απο το μπουρμπο και το γεωργέα...ρε ειμαστε σοβαροι?
δυστυχως γυρίσαμε στο τελικο του '86 με τον επετειακο.

 

blogger templates | Make Money Online