Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

Δεν πειράζει, συνεχίζουμε… ή όπως λέμε και στα “βαρβαρικά”, Keep Walking

Όταν ένας τελικός κρίνεται σε μια βολή στα τελευταία δευτερόλεπτα, το πλεονέκτημα το έχει ο πιο τυχερός ή αλλιώς ο πιο κωλόφαρδος, που στην προκειμένη περίπτωση είναι αυτός που του έχει βγει και το όνομα. Δηλαδή ο «βάζελος».

Για δεύτερο συνεχόμενο μεταξύ μας παιχνίδι, ξεσκίστηκαν στα τρίποντα και δεν είναι τόσο το ποσοστό ευστοχίας, όσο ο αριθμός τους (16). Βέβαια σε αυτό βάλαμε κι εμείς το χεράκι μας, αφού τους δώσαμε πολλά ελεύθερα σουτ.

Από ‘κει και πέρα χάρη στην ευστοχία τους στα τρίποντα, βρεθήκαμε να τους κυνηγάμε στο σκορ σε όλο το παιχνίδι και όταν τελικά καταφέραμε στα τελευταία δευτερόλεπτα να τους πιάσουμε στο 78-78, προδοθήκαμε από μια ελεύθερη βολή. Τι να κάνεις έτσι είναι αυτά…

Η ομάδα αξίζει συγχαρητήρια για την προσπάθεια της και ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο που στο ξεκίνημα του μας βρήκε πίσω στο σκορ με 13 πόντους (50-63).
Αυτό πάντως που δε μου άρεσε, είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο ο Γκριρ, να παίζει μόνος του όλον τον Παναθηναϊκό. Και όταν στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου αντικαταστάθηκε για να πάρει ανάσες δεν υπήρχε παίχτης να σκοράρει, με αποτέλεσμα να κλείσει το δεκάλεπτο με 10 πόντους διαφορά.

Ειδική μνεία για μένα αξίζει και ο Βασιλόπουλος, ο οποίος έπαιξε εξαιρετική άμυνα σε όλο το παιχνίδι. Ήταν μια άμυνα μόνος του.

Ένα άλλο συμπέρασμα είναι ότι σε τέτοια παιχνίδια μας λείπει ο Γούντς που μπορεί να προσφέρει κάποιες λύσεις.

Επίσης κάποιος πρέπει να πει στο Τεόντοσιτς να αλλάξει αυτό το «πυροβολημένο» στυλ παιχνιδιού που έχει ,γιατί δεν προσφέρει τίποτα και πολλές φορές μπορεί να στοιχίσει στην ομάδα όπως έγινε χθες με την άδικη τεχνική ποινή που δέχθηκε αφού ο ίδιος την προκάλεσε.

Και κλείνοντας όπως αναμενόταν και όπως συμβαίνει πάντα, τα κουκούτσια τα πήρε ο «γνωστός»…

Για την ιστορία :

Τα δεκάλεπτα : 12-12, 30-34, 50-60, 79-81

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης) : Μπλάκνεϊ 2, Πρίντεζης, Μασιγιάουσκας 8 (2), Τεόντοσιτς 8 (2), Μπουρούσης 11 (12ρ), Τσακαλίδης, Γκριρ 28 (4) (9 κερδισμένα φάουλ), Βασιλόπουλος 15 (2), Βασιλειάδης, Τζάκσον 10.

Παναθηναϊκός (Ζέλικο Ομπράντοβιτς) : Περπέρογλου 8 (2), Σπανούλης 20 (4/8 τρίποντα), Πρκάτσιν, Μπατίστ 5, Χατζηβρέττας 6 (2), Ντικούδης, Τσαρτσαρής 14 (4/6 τρίποντα), Διαμαντίδης 9 (1), Ουίνστον 11 (2), Γιασικεβίτσιους 8 (1).

2 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Ενα εχω να πω. ----> :(

οι "γκρι" με αυτα που ειπαν μετα τον αγωνα αλλα και με 2-3 σφυριγματα προδωθηκαν, ΞΑΝΑ..

Stratos είπε...

Στη φάση που είμαστε τα τελευταία 10 χρόνια, δυστυχώς πρέπει να τους κερδίζουμε και αυτούς...

 

blogger templates | Make Money Online