Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Λε Μαν – Ολυμπιακός 93-98 (Παρ.)

Λίγο έλειψε να μας χαλάσει το μπάσκετ μια ονειρική βραδιά που περάσαμε με το ποδόσφαιρο.
Επηρεασμένοι προφανώς από την ήττα στο ντέρμπι, εμφανιστήκαμε πολύ χλομοί, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου η άμυνα μας ήταν παιδική χαρά. Στα δύο δεκάλεπτα που ακολούθησαν σοβαρευτήκαμε λίγο και σιγά σιγά μαζέψαμε τη διαφορά και φτάσαμε το παιχνίδι στο τέλος να παίζεται στο καλάθι.
Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους Γάλλους που επέλεξαν στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα και ενώ ήταν μπροστά με 2 πόντους, να μας κάνουν φάουλ στα 3 δευτερόλεπτα και ευστοχώντας ο Γκριρ σε δυο βολές να στείλει το παιχνίδι στη παράταση, όπου εκεί μίλησε η πείρα και η ποιότητα μας.

Σαφώς και μετράει η νίκη αλλά θα πρέπει να σοβαρευτούμε λίγο γιατί οι συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις φέρνουν και μουρμούρα που μόνο καλό δεν κάνει όταν προσπαθείς να φτιάξεις ομάδα.

Τα δεκάλεπτα: 29-19, 52-41, 73-68, 87-87, 93-98

Λε Μαν (Τζάκσον): Γκομίς, Τσέις 16(2), Σπένσερ 19(4), Κόφι 10(10ρ.), Ντιοτ 2, Ν’ντογιέ 6, Μπατίστα 16, Μπαντιάν 6, Μπλούθενταλ 18(2).

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 5, Πελεκάνος, Τσίλντρες 8, Βούισιτς 7, Μπουρούσης 11 (11ρ.), Χαλπερίν 15(1), Γκριρ 26(5), Βασιλόπουλος 6, Πρίντεζης, Τεόντοσιτς, Έρτσεγκ 12, Σχορτσανίτης 8.

3 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Το ματς χθες το πηραμε απο την επιθεση και απο τον κιλερ μαυρουλη που τον ειχαμε και για διωξιμο το καλοκαιρι. Καιρος αυτη η επιθεση μας να δουλευτει καλυτερα γιατι οταν σε ενα παιχνιδι για χ ψ λογους δεν τα πας καλα στην αμυνα πρεπει να στηριχθεις στην επιθεση σου..

Stratos είπε...

Καλώς ή κακώς η άμυνα είναι αυτή που δίνει τους τίτλους.
Δεν επιτρέπεται να τρώμε 52 πόντους στο ημίχρονο από τη Λε Μαν. Αυτό είναι πρόβλημα και πρέπει να το λύσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Nαι, ΑΝ ποτε αποφασισουμε να φτιαξουμε την περιφερειακη αμυνα...

 

blogger templates | Make Money Online