Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-0

Και λίγα ήταν…
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όπως παίζουν όλοι που έρχονται στο Καραϊσκάκη. Σφιχτά πίσω με πολύ πίεση στο κέντρο και άμα μας κάτσει η κόντρα, έκατσε. Δεν παίξαμε καμιά μπαλάρα και πάλι, αλλά ήμασταν εμφανώς καλύτεροι και αυτοί που προσπάθησαν περισσότερο για την νίκη.
Για άλλη μια φορά είδαμε το πόσο σκληρά μας παίζουν οι αντίπαλοι αμυντικοί. Μέχρι τώρα είχαμε το σύστημα ταμπούρι σχεδόν από όλες τις ομάδες που ερχόντουσαν στην έδρα μας. Από φέτος το εμπλούτισαν με ξύλο και στο ρεπερτόριο τους πρόσθεσαν και τις μπουνιές.
Δηλαδή αφού τους άφησαν να κλωτσάνε έτσι μέσα στο Καραϊσκάκη, όταν θα πάμε στην Τούμπα τι θα γίνει ;
Αγωνιστικά δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου εκτός από την κεφαλιά του Μπακαγιόκο που έβγαλε στη γραμμή ο Πατσατζόγλου στο πρώτο ημίχρονο, παρά τις συγκινητικές προσπάθειες του "κύριου" Μίνου να μας πείσει για το αντίθετο. Ο ίδιος "κύριος" που κατάπινε τη γλώσσα του στα χτυπήματα των παιχτών του ΠΑΟΚ και στις ευκαιρίες του Ολυμπιακού. Του συγκεκριμένου "κυρίου" θα πρέπει να του απαγορεύσουν να μιλάει τουλάχιστον στην τηλεόραση. Είναι γραφικός, επικίνδυνα προκλητικός και προσβάλει με τη γραφική στάση του και τον κόσμο του ΠΑΟΚ τον οποίο νομίζει ότι εκπροσωπεί .
Από την άλλη και βάση των ευκαιριών, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμη 1-2 γκολ, αλλά δυστυχώς δεν το κάναμε…

 

blogger templates | Make Money Online