Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Ολυμπιακός – Μπεμφίκα 5-1


Τώρα τι να πεις…
Αυτός ναι, είναι ο Ολυμπιακός που γουστάρουμε να βλέπουμε.
Η ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παίζει μπαλάρα. Σε ένα παιχνίδι τελικό και για τους δυο, έκανε πλάκα στην Μπεμφίκα και τη διέσυρε με 5 γκολ βγαλμένα από το playstation. Όλα ήταν ένα κι ένα.
Ξεκινήσαμε ιδανικά ανοίγοντας το σκορ στο πρώτο λεπτό και μετά με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο, μαγέψαμε. Τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο σε ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο. Ωραίοι συνδυασμοί, απίστευτο πρέσινγκ και ωραίες κόντρα επιθέσεις και αν δεν κατεβάζαμε ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να φτάσει σε μεγάλα νούμερα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους…

Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και στα υπόλοιπα παιχνίδια και να πάρουμε και ένα θετικό αποτέλεσμα την άλλη βδομάδα στην Ουκρανία. Βλέπεις εμείς δεν έχουμε την κωλοφαρδία του "άλλου", και οι Ουκρανοί πήραν διπλό στην Τουρκία και τα έμπλεξαν λίγο τα πράγματα. Βέβαια αυτό με ένα διπλό στην Ουκρανία μπορεί να μας φέρει και στην πρώτη θέση.

2 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Το ματς στην Ουκρανια το θεωρω το πιο δυσκολο απο ολα στον ομιλο.. Αν μπορεσουμε και περασουμε απο εκει εστω και με ενα βαθμο εγω θα ειμαι ικανοποιημενη. Προεχει ομως ο Νιονιος ;) Γεια σου συγγαυρε.

Stratos είπε...

Κι εγώ θεωρώ ότι το παιχνίδι εκεί πάνω στα κρύα, είναι το πιο δύσκολο. Πάντως είναι ευκαιρία αφού έχασε η Γαλατά εντός, να πάρουμε με ένα διπλό την πρώτη θέση, με ότι αυτό σημαίνει για την πορεία...

 

blogger templates | Make Money Online