Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Ολυμπιακός - Μακάμπι 84-65

Ένα ωραίο βράδυ είχαμε χθες. Όλα πήγαν ιδανικά. Η ομάδα κέρδισε παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φανταστική.

Η διαφορά αυτής της ομάδας με τις προηγούμενες χρονιές, είναι ότι έχει τόση ποιότητα και εμπειρία από βασικά στελέχη της, που και πίσω να βρίσκετε στο σκορ, θεωρείς ότι είναι θέμα χρόνου να γυρίσει το παιχνίδι, κι ας μην το γυρίσει ποτέ. Είναι η θετική ψυχολογία που σου περνάει.
Χθες στη πρώτη περίοδο δεν βλεπόμασταν και βρεθήκαμε πίσω με 10 πόντους. Πέρσι ήταν πιθανότερο να χάναμε μιας και θα αρχίζαμε το άναρχο μπάσκετ και ότι θα έβγαινε. Φέτος όμως είναι διαφορετικά. Λίγο μόνο υπομονή χρειάζεται για να δέσει η ομάδα κι απ’ ότι φαίνεται υπάρχει.

Το μόνο που με στενοχώρησε λίγο χθες ήταν η απόδοση του Τσίλντρες, όχι τόσο γιατί ήταν εκτός παιχνιδιού, αλλά γιατί είναι ένας παίχτης που προσπαθεί για το καλύτερο και κρίνει τον εαυτό του πολύ αυστηρότερα απ’ ότι τον κρίνουμε όλοι εμείς αλλά ακόμη δεν μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα. Απόδειξη ότι έκατσε μόνος του μετά το παιχνίδι και έκανε σουτ. Μακάρι να βρει γρήγορα τον εαυτό του, για να προσφέρει περισσότερα στην ομάδα και να αισθάνεται κι αυτός καλύτερα.

Τα δεκάλεπτα: 17-24, 34-29, 55-46, 84-65

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 9 (5ασ.), Πελεκάνος, Τσίλντρες 4 (5ρ.), Βούισιτς 14 (4ρ.), Μπορούσης 12 (9ρ,), Χαλπερίν 2, Γκριρ 21 (4), Βασιλόπουλος 14 (4), Πρίντεζης 6, Ερτσέγκ, Τεόντοσιτς, Σχορτσιανίτης 2.

Μακάμπι (Μπιρενμπόιμ): Μπράουν 7 (1), Σαρπ, Ελιγιάχου 9, Μπουρστέιν, Σίμονς 8 (1), Ουίλιαμς 7, Κάσπι 16 (2), Χάτζατζ 2, Μπατίστα 10, Φίσερ 6.

 

blogger templates | Make Money Online