Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 86-69

Άξιοι τις μοίρας μας…
Πολύ κατώτεροι των περιστάσεων γίναμε χαβαλές για τους πεθαμένους.
Με εξαίρεση τον Χαλπερίν που κατάλαβε τι γινόταν, ΟΛΟΙ οι άλλοι ήταν εκτός γηπέδου. Από παίχτες μέχρι προπονητή και βοηθούς. Εκτός τόπου και χρόνου. Δεν έβρισκες έναν παίχτη που να είναι στο ρυθμό του αγώνα. Ούτε έναν… Στον πάγκο τα ίδια χάλια. Ολόκληρο επιτελείο και όλοι κοιμόντουσαν.

Κρίμα…
Χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε ένα σαφές προβάδισμα για την πρώτη θέση.
Παίζαμε με έναν Παναθηναϊκό που δεν είχε πείσει καθόλου μέχρι στιγμής και καιγόταν περισσότερο για τη νίκη, και αντί να πάμε χαλαροί και χωρίς άγχος να κάνουμε το παιχνίδι μας, πήγαμε να παίξουμε λες και είχαμε βάρη στα πόδια. Καμία συγκέντρωση, κακή προετοιμασία του παιχνιδιού όπως αποδείχθηκε και πάρα πολλά λάθη για τόσο σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι.

Τώρα πρέπει να βάλουν όλοι το κεφάλι κάτω και να δουλέψουν για να παρουσιάσουμε ξανά τέτοια εικόνα, γιατί δεν είναι η ήττα που πείραξε αλλά ο τρόπος που αυτή ήρθε.

Και τέλος πρέπει να σταματήσει και η καταστροφολογία που ακούω απ’ το πρωί. Μην καταντήσουμε ποδοσφαιρικός βάζελος…

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 43-35, 63-52, 86-69

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Γιασικεβίτσιους 8 (2), Κέτσμαν 2, Σπανούλης 5 (1), Μπατίστ 9, Φώτσης 7 (1), Νίκολας 15 (3), Τσαρτσαρής 3 (1), Διαμαντίδης 16 (3), Πέκοβιτς 21.

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 2, Πελεκάνος, Τσίλντρες 11, Βούιτσιτς 5 (1), Πρίντεζης 7 (1), Μπουρούσης 5 (1), Χαλπερίν 20 (4), Γκριρ 2, Έρτσεγκ 7 (1), Βασιλόπουλος, Τεόντοσιτς 2, Σχορτσιανίτης 8.

 

blogger templates | Make Money Online