Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

Διαβολοβδομάδα στο UEFA

Περίφημα τα πήγαν οι αμάδες μας αυτή την εβδομάδα. Πέντε στα πέντε με τέρματα 5-16.
Από τις πέντε ομάδες που είχαμε συνεχίζουν στους 32, ΠΑΟ και ΑΕΚ.

Ακολουθεί ένας πολύ σύντομος απολογισμός :

Λάρισα
Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε πολλές απαιτήσεις από τη Λάρισα. Και μόνο που προκρίθηκε απέναντι στη Μπάκμπερν αποτελεί τεράστια επιτυχία. Οι 4 ήττες αδικούν την συνολική της προσπάθεια, η οποία άξιζε τουλάχιστον δυο Χ.

Άρης
Ο Άρης έχασε την πρόκριση μέσα απ’ τα χέρια του δύο φορές. Μια με τη Μπόλτον που έχασε το διπλό στις καθυστερήσεις και μια με την Μπράγκα στη Θεσσαλονίκη. Με τη Μπάγερν δε μπορούσε να περιμένει τίποτα, άσχετα από τη επική εμφάνιση του Χαλκιά.

Πανιώνιος
Ο Πανιώνιος με μια λέξη αυτοκτόνησε. Και για να είναι σίγουρος, αυτοκτόνησε με δυο περίστροφα μάλιστα… ένα δεξιά κι ένα αριστερά για να αποφύγει τυχόν τσαφ.

ΑΕΚ
Πέρασε χωρίς να ουσιαστικά να παίξει μπάλα σε κανένα παιχνίδι. Οι ΑΕΚτζίδες θα πρέπει να ανάψουν καμίνι στην Αγιά Σοφία.
Είναι προφανές ότι για τη χθεσινή ήττα της ΑΕΚ, ευθύνεται ο Κάκος για τη μη αποβολή του Νικοπολίδη με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

ΠΑΟ
Ο ΠΑΟ έκανε τα προβλεπόμενα και πέρασε άνετα. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την καλή κλήρωση κάνοντας 3 νίκες και χάνοντας στο τέλος την πρωτιά από μια καλύτερη ομάδα.

2 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Ειδες πως αλλαζουν οι καιροι ε?
Λεω για τοτε που επειδη ειχαμε φερει μια ισοπαλια ελεγαν οτι νικησαν ολοι εκτος απο τον Ολυμπιακο και οτι ειχαμε 5 νικες επειδη δεν επαιζε ο Ολυμπιακος.. Απο το να γινεις ομως γραφικο @ρι σαν κ αυτους καλυτερα ναα βλεπεις τι γραφανε και να γελας..

Stratos είπε...

Δεν είναι να τους δίνει σημασία...
Αφορμή ψάχνουν να ρίξουν τη χολή τους και δεν έχουν και κανένα πρόβλημα να γλύφουν εκεί που έφτυναν.

 

blogger templates | Make Money Online