Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

Αιγάλεω – Ολυμπιακός 106-112

Χθες παρακολουθήσαμε από τις δύο ομάδες σεμινάρια για το πώς πρέπει να παίζεται σωστά η άμυνα στο μπάσκετ.
Πραγματικά ο αγώνας χθες έμοιαζε σαν παιχνίδι επιδείξεως και παρόλο που έχω κι εγώ πολλές ενστάσεις για την άμυνα μας γενικότερα, χθες δεν με πείραξε τόσο, πρώτον γιατί δεν χάσαμε και δεύτερον γιατί το παιχνίδι ήταν τόσο ωραίο και θεαματικό που χαιρόσουν να το βλέπεις. Καμιά φορά χρειάζεται να κάνεις καμιά εξαίρεση όταν αξίζει ο κόπος και χθες εκ του αποτελέσματος άξιζε.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στο Αιγάλεω το οποίο με εντυπωσίασε και δε περίμενα ότι θα άντεχε να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο.
Από την άλλη πολύ σωστό είναι και το κράξιμο που έριξε ο Γκέρσον στους παίχτες για την άμυνα και αυτά που είπε για την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Αυτός σαν προπονητής καλά κάνει.
Κρατάμε τη νίκη και το θέαμα κάνουμε για μια φορά τα στραβά μάτια για την άμυνα και συνεχίζουμε.

Τα δύσκολα είναι μεσοβδόμαδα…

Για την ιστορία :

Τα δεκάλεπτα : 27-24, 52-46, 71-77, 106-112

Αιγάλεω (Θανάσης Σκουρτόπουλος) : Τζάαμπερ 40, Μαρίνος, Νικολαίδης 11, Σακελαρίου, Λόλας, Χόχλερ 3, Μαγκουνής 5, Μπρέισι 14, Καλλινικίδης 13, Πάτερσον 16, Μαριάνοβιτς 4, Μάρας.

Ολυμπιακός (Πίνι Γκέρσον) : Βασιλειάδης 18 (5/8 τρίποντα), Καυκής, Μπλάκνεϊ 5 (5 ασίστ), Παπαμακάριος 5, Μασιγιάουσκας 33, Τεόντοσιτς 5, Μπουρούσης 19 (13 ριμπάουντ, 4 κοψίματα), Τσακαλίδης, Γκριρ, Μαυροκεφαλίδης, Πρίντεζης 18, Τζάκσον 9.

2 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ματσε πηρε τ'οπλο του για τα καλα..

Stratos είπε...

Φέτος φαίνεται πόσο μας έλειψε πέρσι.

 

blogger templates | Make Money Online