Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

Ο Καπέλο και η θλίψη στη Δαβάκη

“Ο Φάμπιο Καπέλο είναι και επίσημα ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας. Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας, ο 61χρονος Ιταλός προπονητής, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 4,5 χρόνια με τις απολαβές του να ξεπερνάνε τα 9 εκατ. ευρώ.”

Μαύρες σημαίες κυματίζουν από την Τρίτη το βράδυ στη Δαβάκη. Ο Φάμπιο Καπέλο έκλεισε χθες στην Εθνική Αγγλίας.

Περίμενε ο άνθρωπος τόσο καιρό, αλλά δυστυχώς για «τα παιδιά στη Δαβάκη» που δίνουν αγώνα καθημερινά για το καλό του Ολυμπιακού, η ομάδα πέρασε μετά από εννιά χρόνια στους 16 του Champions League, κι έτσι αναγκαστικά η ομάδα θα παραμείνει με τον άνθρωπο που την κατάστρεψε.
Τον ποταπό και λίγο για τις προσδοκίες τους Σερ Τάκη, αυτόν τον ταπεινό και καταφρονημένο Έλληνα προπονητή.

«Τα παιδιά στη Δαβάκη» είχαν υποσχεθεί στον Ιταλό ότι μέσα Δεκέμβρη, μετά δηλαδή το τέλος της φάσης των ομίλων του Champions League, θα ήταν το «Μεγάλο Όνομα» ξένου προπονητή που θα καθόταν στον πάγκο του ερυθρόλευκου συλλόγου. Το μεγαλύτερο όνομα μάλιστα, στην ιστορία του συλλόγου.

Του είχαν υποσχεθεί την μεγαλύτερη αβάντα που έχει γνωρίσει ποτέ προπονητής στην Ελλάδα.
Του έφεραν για παράδειγμα τον Σόλιντ και τώρα τον Φερέρ και ότι η δική τους αβάντα, ούτε καν θα πλησιάζει τη δική του. Συνεντεύξεις, πρωτοσέλιδα, τα πάντα. Όλες οι επιτυχίες δικές του κι όλες οι αποτυχίες, της διοίκησης ή των παιχτών. Θα τον έκαναν άφθαρτο… θεό το λιγότερο. Αρκεί να έλεγε το ναι.

Τα «παιδιά» είχαν μετά τα μέσα, τόσο εντός όσο κι εκτός ομάδας, για να “περάσουν” την επιλογή τους στη διοίκηση όταν θα ερχόταν εκείνη η ώρα.

Ο Ιταλός τελικά πείστηκε και τους είπε το «ναι» για τον Δεκέμβρη…

Τα «παιδιά» πιασαν δουλειά αμέσως. Ξέθαψαν τα «φτυάρια του πολέμου» και ξεκίνησαν…
Η προσπάθεια τους ήταν συγκινητική. Έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνος και δημοσιογραφικός δυνατόν για να πετύχουν. Χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα που είχαν. Δεν άφησαν να πέσει τίποτα κάτω. Καμιά φορά τα έριχναν και μόνοι τους κάτω για να τα σηκώσουν μετά οι ίδιοι. Μέχρι και κωλοτούμπες αναγκάστηκαν να κάνουν με κίνδυνο να “τραυματιστούν”.
Τα έδωσαν όλα… ότι είχαν και δεν είχαν.

Αλλά δυστυχώς δεν τα υπολόγισαν όλα καλά.

Ο σίγουρα αποκλεισμένος Ολυμπιακός πέρασε και τα πάντα ήρθαν τούμπα… το σχέδιο να σώσουν τον Ολυμπιακό στράβωσε… και όχι μόνο αυτό, εκτέθηκαν και στον Ιταλό προπονητή ο οποίος με μια κίνηση απελπισίας έκλεισε με την Εθνική Αγγλίας, μετανιώνοντας για τους μήνες που περίμενε και ρίχνοντας τη Δαβάκη στο πένθος.

Πραγματικά κρίμα για τον κόπο των «παιδιών»… τόσος αγώνας πήγε στράφι…

Τα «παιδιά» όμως είναι σκληρά… δεν θα το βάλουν κάτω… θα κουρνιάσουν για την ώρα στη γωνιά τους ηττημένοι, θα μαζέψουν τις δυνάμεις τους, θα ανασυνταχτούν και θα επανέλθουν με ένα «νέο σχέδιο σωτηρίας».

Δεν τα παρατάνε ποτέ… η αγάπη τους για το Θρύλο είναι… no limit.

4 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Χριστουγεννιατικες ιστοριες by Σταυρος :P

Stratos είπε...

Το "αυρ" με "ρατ".
:D :D :D :D :D

Ανώνυμος είπε...

Ουπς :P Μπερδευτηκα :P Χριστουγεννιατικες ιστοριες by Στρατος λοιπον :D

Stratos είπε...

:)

 

blogger templates | Make Money Online