Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-3

Χθες κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια και δεν το κάναμε. Αναφέρομαι περισσότερο στα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Εργοτέλη.
Μπήκαμε δυνατά απ’ το πρώτο λεπτό πρεσάραμε αρκετά και δείξαμε στον Ατρόμητο ότι σήμερα δεν έχει ελπίδες για κάποιο αποτέλεσμα. Έτσι πετύχαμε γρήγορα γκολ (10’) έχοντας χάσει και πιο νωρίς δύο καλούτσικες ευκαιρίες.
Μετά το 2 - 0 από τον Λούα Λούα, το παιχνίδι πήρε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και απλά περιμέναμε πότε θα ξανασκοράρει ο “συνταξιούχος” Ντάρκο. Τελικά σκόραρε και του στερήσανε κι άλλο ένα γκολ.
Αλλά να σας πω και κάτι ; δε μας πειράζει γιατί ούτως ή άλλως πρώτος σκόρερ θα βγει ο “Ζορό”, επομένως ένα πάνω ένα κάτω τώρα…

Το τελικό 1 - 3 θεωρώ ότι ήταν δίκαιο αποτέλεσμα μιας και ο Ατρόμητος το πάλεψε το παιχνίδι αν και οι περισσότερες ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν από αλλεπάλληλα στημένα γύρο από την περιοχή του Νικοπολίδη.

Για ακόμη μια φορά δεν φάνηκε η πολύ δουλειά που κάνει στο κέντρο αυτό το παλικάρι ο Λεντέσμα. Ο άνθρωπος “απελευθερώνει” οποιονδήποτε παίζει δίπλα του και πιστεύω ακράδαντα ότι γκέλα με τον Αργεντίνο στο κέντρο, δύσκολα θα κάνουμε.

Ευχάριστη έκπληξη για μένα στα τελευταία παιχνίδια είναι και ο Μενδρινός, που για να πω και την αλήθεια, δεν τον πολύ πίστευα. Εύσημα αξίζουν και στο Λεμονή γιατί ο άνθρωπος σε κάθε παιχνίδι αντιμετωπίσει και ένα καινούργιο πρόβλημα έτσι αναγκάζεται να κάνει κάθε φορά διάφορες αλχημείες τις περισσότερες φορές πετυχημένες.

Το να αναφερθούμε στην δεύτερη κίτρινη του Νικοπολίδη το θεωρώ ανούσιο.

3 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Τον αγωνα δεν τον ειδα χθες.. Τον ακουσα ομως και μπορω να πω οτι ηρθε πιο χαλαρα απ οτι περιμενα. Ο Λεντεσμα.. Αυτο το παλικαρι ειναι το Α και το Ω φετος στον Ολυμπιακο μαζι με τον Στολτιδη.. Τι να λεμε τωρα, λιρα 100..

Stratos είπε...

Τουλάχιστον από τις μεταγραφές παιχτών που προορίζονταν για βασικοί ο Λεντέσμα μαζί με τον Γκαλέτι, τον Ντάρκο και κατά το ήμιση ακόμα, του Λουά Λούα έχουν πιάσει.
Ο Μπράβο μόνο με έχει ξενερώσει...

Ανώνυμος είπε...

Ολο τον κοσμο εχει ξενερωσει.. Και να λεγαμε οτι δεν ξεραμε τι παιχτης ειναι πριν ερθει να λεγαμε οκ.. Αυτον ομως τον ξεραμε..

 

blogger templates | Make Money Online