Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Πάει κι αυτό το πρωτάθλημα…
Το παλέψαμε όσο μας επέτρεπαν οι δυνάμεις μας και το ρόστερ μας, αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να το πάρουμε.
Η αλήθεια είναι ότι ακόμη θέλουμε αρκετή δουλεία στο αγωνιστικό κομμάτι. Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα στην ομάδα και ελπίζω τώρα με τον Γιαννάκη από την αρχή της σεζόν να τα πάμε καλύτερα, μιας και «χάσαμε» τζάμπα ενάμιση χρόνο με το Γκέρσον.

Χθες για μένα το παιχνίδι χάθηκε σε δύο σημεία. Ένα, στο τρίτο δεκάλεπτο όπου ο Παναθηναϊκός σούταρε 17 βολές (καλά αυτό ήταν τρομερό πήρε διαφορά 15 πόντων χωρίς να δούμε μπάσκετ) και δεύτερο σημείο, στο 4ο δεκάλεπτο όταν είχε ξεκινήσει το σερί σκοραρίσματος ο Μπλάκνεϊ και η διαφορά είχε κατέβει στους 6, έκανε ο ίδιος ένα μπάσιμο και δε χρεώθηκε καθαρό φάουλ πάνω του και στο καπάκι σφυρίχτηκε φάουλ μια επαφή στον Πρίντεζη. Κλασσικά βολές και η διαφορά στο +8. Αν η διαφορά σε εκείνο το σημείο πήγαινε στους 4, ίσως (λέω ίσως) να μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο αφού ήθελε περίπου 5-6 λεπτά χρόνο ακόμη.
Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες, σημαντικές μεν, αλλά περνάνε στο ντούκου γιατί χθες κάναμε μια μέτρια εμφάνιση η οποία συνοδεύτηκε και από 20 λάθη. Με 20 λάθη σε εκτός έδρας τελικό, δεν πας πουθενά.

Δεν πειράζει τι να κάνουμε... φέτος τουλάχιστον, υπάρχει σοβαρός λόγος να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο για του χρόνου.

Ευτυχώς που ο Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε και τον υπέροχο κόσμο, για να μας φύγει και το άγχος για του χρόνου.

Tα δεκάλεπτα: 19-14, 39-34, 65-50, 90-76

Παναθηναϊκός (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Αλβέρτης, Περπέρογλου 3 (1), Σπανούλης 15 (1), Γιασικεβίτσιους 18 (4), Μπατίστ 18, Ζίζιτς, Τσαρτσαρής 12 (1), Διαμαντίδης 13 (3), Ουίνστον 8 (1), Τομάσεβιτς.

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης): Μπλάκνεϊ 13 (2), Παπαμακάριος 3 (1), Γουντς 18 (1), Πρίντεζης 4, Τεόντοσιτς, Μπουρούσης 11 (3), Τσακαλίδης, Γκριρ 19 (3), Βασιλόπουλος 4, Σχορτσιανίτης 4.


 

blogger templates | Make Money Online