Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

Αφού καταφέραμε και πήραμε αυτό το παιχνίδι όλα γίνονται.
Σε ένα παιχνίδι όπου ο ένας συναγωνίζονταν τον άλλον ποιος θα σπάσει πρώτος το καλάθι, καταφέραμε και ήμασταν χαλαρά μπροστά με 10 πόντους περίπου για 3 δεκάλεπτα. Στο τέταρτο τα κάναμε μπάχαλο. Το ότι δεν χάσαμε από το πουθενά, από μια πιο έμπειρη ομάδα, οφείλεται καθαρά στις λάθος επιλογές των παιχτών του Παναθηναϊκού.
Τώρα πάμε στον «παράδεισο» του ΟΑΚΑ για τον 5ο τελικό, αφού ως γνωστόν «κόλαση» είναι μόνο το ΣΕΦ.
Τώρα τι μπορούμε να περιμένουμε εκεί ;
Λογικά και με βάση το τι γίνεται συνήθως… τίποτα.
Επειδή όμως εμείς είμαστε Ολυμπιακοί, πιστεύουμε στην νίκη και για αυτήν θα πάμε, είτε μας αφήσουν είτε όχι.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΨΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ. Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Από την άλλη, θα πρέπει να απαγορεύσουν την είσοδο και να τιμωρήσουν και τους γραφικούς πλέον παράγοντες που προκαλούν με την ηλίθια στάση και συμπεριφορά τους αυτά τα επεισόδια, αφού συμπεριφέρονται ποιο ηλίθια από τους ηλίθιους τις κερκίδας και το μόνο που τους διαχωρίζει από αυτούς, είναι η γραβάτα.

Χθες βέβαια στο ΣΕΦ είχαμε κόλαση, όταν για 38 λεπτά δεν έπεφτε ούτε στάχτη από τσιγάρο, επειδή κάποιοι μαλάκες πέταξαν για πρώτη φορά (αδικαιολόγητα εννοείται) αντικείμενα και φωτοβολίδες στον πάγκο του Παναθηναϊκού και επειδή ένα μπουκάλι πέτυχε έναν από τους «Γκρίζους Λύκους». Ο οποίος χωρίς δεύτερη αφορμή, ήθελε να εκκενώσει το γήπεδο και απειλούσε με μηδενισμό.
Προφανώς η σωματική ακεραιότητα του «Γκρίζου Λύκου», είναι ποιο πολύτιμη από αυτή των παιχτών, γιατί απ’ ότι θυμάμαι πέρση τους παίχτες μας τους πυροβολούσαν και ένας από αυτούς κόντεψε να χάσει την ακοή του από το ένα αυτί. Το αποτέλεσμα ήταν να πιέζουν τα θύματα να παίξουν, γιατί αλλιώς θα τους μηδένιζαν.
Πάντως για όλα αυτά ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε σε πρώτη φάση με μια τιμωρία από αυτές τις γνωστές «πράσινες» τιμωρίες που όταν τις ακούς χέζεσαι πάνω σου… τσουνάμι… η οποία κιόλας έπεσε μετά από λίγο σε μια αγωνιστική, γιατί έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και έπαιζε με τον Ολυμπιακό πρώτη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός και ήθελε ο πρωταθλητής Ευρώπης τον κόσμο του για να μας νικήσει.

ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ;;; αναρωτήθηκε ο ποιητής…

Α ! να μην το ξεχάσω, επιτέλους μετά από τέσσερα παιχνίδια βρήκαμε και το ψύλο στα άχυρα...
ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΑΤΙΣΤ !!!


Τα δεκάλεπτα: 22-17, 38-27, 46-38, 59-57

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης): Μπλάκνεϊ 4, Τεόντοσιτς 3, Βασιλόπουλος 5, Σχορτσιανίτης 4, Μπουρούσης 6, Τσακαλίδης 4, Γουντς 8, Βασιλειάδης, Παπαμακάριος, Μαυροκεφαλίδης, Πρίντεζης 21, Γκριρ 4.

Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Διαμαντίδης 14, Χατζηβρέττας 3, Περπέρογλου, Τσαρτσαρής, Μπατίστ 2, Τομάσεβιτς 3, Γιασικεβίτσιους 13, Ουίνστον 2, Ντικούδης, Ζίζιτς, Σπανούλης 17, Αλβέρτης 3.

1 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Πως γινεται ομως ε..? Εντελως τυχαιο πρεπει να ναι οτι ΜΟΝΟ μετα απο επεισοδια στο ΣΕΦ γινονται βαρυγδουπες δηλωσεις και γραφονται αρθρα λυπης για το μπασκετ..
Αυτα αμα τα γραφανε ομως καθε φορα που μπαινει ο αλλος ο κοντος μεσα και προκαλει τοτε οντως κατι μπορει να αλλαζε.
Σημερα ετυχε να δω τα πρωτοσελιδα των εφημεριδων, τοτε μετα το ματς που πυροβολισαν παιχτες μας. Αν στα στειλω και τα δεις θα αηδιασεις απο τις υποτιθεμενες αντικειμενικες εφημεριδες....

 

blogger templates | Make Money Online