Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Που ‘σαι ρε Τάκη ;

Δεν θεωρώ ότι υπεύθυνος του αποκλεισμού είναι ο Βαλβέδε σε καμία περίπτωση.
Αντιθέτως πιστεύω ότι πρόκειται για πολύ καλό προπονητή και δεν πρέπει καν να περνάει απ’ το μυαλό κανενός, μια πιθανή αντικατάσταση του. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι έκανε κι αυτός τα λάθη του.
Ιεραρχικά για μένα την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η διοίκηση (αυτοί τέλος πάντων που την αποτελούν, οι δυο-τρεις δηλαδή ή καλύτερα ο ένας, γιατί οι υπόλοιποι κάνουν τους κώνους), μετά την ευθύνη την έχουν οι παίχτες, ιδιαίτερα οι παλιοί που έπρεπε να ξέρουν πώς να λειτουργήσουν κάτω από αυτό το μπάχαλο, μιας και δεν είναι πρώτη φορά που το βιώνουν και τελευταίος ο προπονητής.

Εγώ θέλω να ρωτήσω τώρα, υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο Σερ Τάκης (για τους γνώστες), με το ίδιο ακριβώς υλικό, θα έχανε αυτή την πρόκριση απ’ την Ανόρθωση ;
Αν υπάρχει κάποιος ας το γράψει.

4 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Σε υποθετικές ερωτήσεις μόνο υποθετικές απαντήσεις μπορείς να δώσεις. Να σου βάλω κι εγώ μια υποθετική ερώτηση; Αν πέρσι δεν έφευγε ο Λεμονής θα έκανες το νταμπλ; Μπορεί ναι, μπορεί να μην έκανες και τίποτα. Άρα δε νομίζω ότι μια τέτοια συζήτηση έχει νόημα.

Stratos είπε...

Η διαφορά είναι ότι ο ένας θα ήξερε τι γινόταν στην ομάδα ενώ ο άλλος και δεν ήξερε και δεν υπήρχε κανένας αφού τους ξήλωσε όλους ο ΕΝΑΣ, να του πει τι γίνεται.
Τι διαφορετικό έκανε ο Σεγκούρα ,απ' ότι έκανε ο Λεμονής όλη την χρονιά για να πάρει το ντάμπλ ;
Με ακριβώς τον ίδιο τρόπο και φιλοσοφία που έπαιζε ο Λεμονής έπαιξε και ο Ισπανός. Ακόμη και τον τελικό τον πήρε με τον τρόπο που έπαιρνε τα παιχνίδια ο Τάκης στη Ευρώπη.
Ο Ολυμπιακός με παίχτες που ήξεραν να παίζουν το παιχνίδι αναμονής του Λεμονή, πήγε να παίξει ένα άλλο είδος ποδοσφαίρου γυμνός χωρίς καμία ενίσχυση.
Ο Λεμονής σε αυτά τα δυο παιχνίδια με την Ανόρθωση θα είχε "μέτρο", πράγμα που δεν είχε ο Βαλβέρδε γιατί δεν ήξερε ότι του χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό λοιπόν είναι το ζήτημα. Απ'τη στιγμή που αποφασίζεις να φέρεις προπονητή από τη λίστα που σου παραδίδει ο τεχνικός διευθυντής, δεν ξηλώνεις τον τεχνικό διευθυντή! Αυτά είναι πράγματα ακατανόητα.
Αλλά και πάλι, αυτό το στυλ του Λεμονή στο τέλος δε θα έβγαζε κάπου. Μπορεί να είναι καλό για την Ευρώπη, ή για ένα κρίσιμο παιχνίδι, αλλά το πρωτάθλημα σχεδόν το έχασες με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού. Μπορεί να περιμένεις πίσω τη Βερντερ ή τη Ρεάλ, αλλά δεν μπορείς να περιμένεις την Καλαμαρία και τη Βέροια. Αυτό φάνηκε πέρσι.

Stratos είπε...

Συμφωνώ απόλυτα...
Το θέμα είναι όμως ότι ο νταλγκάς ο δικός ήταν η Ευρώπη. Γι' αυτή χτίστηκε η ομάδα και τα πήγε περίφημα. Αφού λοιπόν θα μάθαινε η ομάδα καλά αυτό το σύστημα θα προχωράγαμε φέτος και στο θέαμα.
Δεν μπορείς να έχεις την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

 

blogger templates | Make Money Online