Κυριακή 10 Αυγούστου 2008

Τι παθαίνουμε κάθε φορά με την Ισπανία δεν μπορώ να καταλάβω.
Οι Ισπανοί είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά το κόμπλεξ που δείχνουμε απέναντι τους είναι ανεξήγητο.
Δεν λέω να μην χάσουμε, αλλά ρε αδερφέ μη μας παίρνουν και για πλάκα.

Δυστυχώς η ομάδα αυτή δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την ομάδα που είδαμε στο προολυμπιακό της Αθήνας. Η εμφάνιση μας ήταν κάκιστη. Πολλά λάθη, πολλά χαμένα ριμπάουντ, πάρα πολλές χαμένες βολές, και σχεδόν όλους όσους αγωνίστηκαν σε άσχημη μέρα, όπως και συνηθίζεται πάντα με αντίπαλο την Ισπανία. Ο μόνος που ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα ο Σπανούλης.

Η εθνική μας είναι έμπειρη ομάδα και δεν πιστεύω ότι θα επηρεαστεί από την ήττα αυτή. Το τουρνουά έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη και πιστεύω ότι θα βρούμε το ρυθμό μας.

Τα δεκάλεπτα: 20-16, 35-29, 62-46, 81-66.

Ισπανία: Πάου Γκασόλ 11, Φερνάντεθ 16, Ρούμπιο 7, Ναβάρο 7, Καλντερόν 13, Ρέγες 4, Χιμένεθ 6, Λόπεθ, Ροντρίγκεθ 3, Μαρκ Γκασόλ 7, Μουμπρού 5, Γκαρμπαχόσα 2.

Ελλάδα: Παπαλουκάς 5, Μπουρούσης 3, Ζήσης 10, Σπανούλης 15, Βασιλόπουλος 9, Φώτσης 7, Πρίντεζης, Γλυνιαδάκης, Τσαρτσαρής 1, Διαμαντίδης 14, Σχορτσιανίτης 2, Πελεκάνος (συμμετοχή).


2 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το θεμα της ψυχολογιας πρεπει να το κοιταξει ο Γιαννακης. Αυτος ηταν παντα που εδειχνε τον τροπο στους παιχτες. Οταν απεναντι σε μια ομαδαρ αοπως η Ισπανια καθεσαι και παιζεις ακριβως το παιχνιδι που της αρεσει, θα χασεις! Επρεπε να πιαζουμε πιο ψηλα και για περισσοτερη ωρα, επρεπε να μην βασιζομαστε σε προσωπικες ενεργειες στην επιθεση ιδιως αφου βλεπαμε οτι ειχαμε σπασει τα καλαθοα και κυριως δεν επρεπε να μας παρει απο κατω.
Παντως ειμαι σιγουρη, οτι απο εδω και περα θα δουμε την Ελλαδα που περιμενουμε.

Stratos είπε...

Για μένα είναι καθαρά θέμα κόμπλεξ.
Δεν εξηγείται αλλιώς το πως σπάσαμε τα καλάθια στις ελεύθερες βολές από το πρώτο δευτερόλεπτο. Μπήκαμε με κόμπλεξ κατωτερότητας και με δείγματα ηττοπάθειας από την αρχή
Έχεις δίκιο για την ψυχολογία.
Ο Γιαννάκης κάτι πρέπει να κάνει. Δεν είναι δυνατόν να μας παίρνουν για πλάκα οι Ισπανοί όποτε μας βρίσκουν.
Εδώ τους κόντραραν οι Κινέζοι.

 

blogger templates | Make Money Online