Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 3-1

Μέτρια εμφάνιση…
Στην φάση που βρισκόμαστε όμως τώρα, η νίκη είναι αυτή που μετράει για να ξεπεράσουμε την επιτυχία του αποκλεισμού από την Ανόρθωση.
Η ομάδα μου φαίνεται ακόμα μπλοκαρισμένη, σαν να έχει κάτι κατά νου για τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά να μην τις βγαίνει. Και πάλι αρκετές χαμένες ευκαιρίες αλλά όχι βγαλμένες οι περισσότερες από κάποιο σχέδιο. Πιστεύω ότι όταν θα δέσουν οι καινούργιοι με τους παλιούς, θα δούμε καλύτερα πράγματα.

Μου άρεσε που ο Βαλβέρδε άλλαξε την μισή ομάδα απ’ αυτή που έπαιξε την Τετάρτη. Δεν πρέπει κανένας να αισθάνεται σίγουρος για την ενδεκάδα και κανένας να παίζει περισσότερο απ’ όσο μπορεί.
Ο Γκαλέτι για άλλη μια φορά όλα τα λεφτά. Αυτόν τον άνθρωπο χαίρεσαι να τον βλέπεις ακόμα κι όταν δεν του πιάνουν αυτά που θέλει να κάνει.
Ο Ντιόγκο για πρώτο παιχνίδι μετά από τόσο λίγο που βρίσκεται στην ομάδα, ήταν πολύ καλύτερος από ότι θα περίμενα και πιστεύω ότι θα κάνει και πολλά περισσότερα. Γέμισε η επίθεση.
Πάρα πολύ καλός και ο Ντουντού στο κέντρο.

Ευτυχώς μπήκαμε με το δεξί στο πρωτάθλημα...

8 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Παντως εγω στο 0-1 δεν αγχωθηκα..
Πραγματικα με τον ντιογκο γεμιζει η περιοχη ρε παιδι μου, δειχνει φοβερος επιθετικος..
Ο Λετο ενω μπορει ειναι πολυ φλυαρος, πολυ τριπλα ρε παιδι μου..
Για τον Γκαλετι τι να πεις..

Stratos είπε...

Ο Λέτο πρέπει να καταλάβει ότι αν γίνει λίγο πιο απλός, θα γίνει περισσότερο ουσιαστικός.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Πατσατζόγλου αν μάθει να κάνει κοντρόλ θα γίνει λιγότερο επικίνδυνος για την ομάδα.....

Ο Γκαλέτι είναι ΟΛΑ τα λεφτά ΚΑΙ για φέτος. Να είναι καλά και να έχει σε κάθε μάτς παρόμοια απόδοση.

Stratos είπε...

:)

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκαλετι ειναι απο τις μεγαλυτερς και καλυτερες μεταγραφες ολης της ιστοριας μας.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Καλά πήγαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε μπάλλα.

Stratos είπε...

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι παίξαμε μπάλα, μετά το 2-1 που έγινε σε χρόνο dt και άλλαξε και όλη τη ψυχολογία του αγώνα.
Θα πρέπει να μπαίνουμε απ' την αρχή πολύ δυνατά, κατά τη γνώμη μου, για να ανοίγουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το σκορ και κατ' επέκταση και το παιχνίδι.

Ανώνυμος είπε...

Βασικα δεν μπαινουμε με ψυχολογια γιατι δεν υπαχρει αυτη.. Ο Βαλβερδε ακομα καθεται στον παγκο λες και κρεμεται σπαθα πανω απο το κεφαλι του και επειδη τωρα μαθαινει τον Ολυμπιακο νομιζω οτι δυσκολευεται να τους κανει να μπουν ετσι τσαμπουκαλεμενοι μεσα. Σιγα σιγα θελει και ολα θα γινουν.. Και αν σταματησουν αυτα τα ΓΕΛΟΙΑ, οτι ο Βαλβερδε πλεον θα κρινεται για καθε αποτελεσμα..

 

blogger templates | Make Money Online