Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Έτσι λοιπόν ήρθε το 23ο κύπελλο και 13ο νταμπλ.
Απόλυτα δίκαια και πολύ εύκολα.

Βασικά περίμενα χειρότερο τον Ολυμπιακό και καλύτερο τον Άρη για τους λόγους που είχα εξηγήσει παραπάνω. Το γήπεδο όμως δε θέλει μόνο θεωρεία, αλλά και πράξη. Στην πράξη λοιπόν ήμασταν καλύτεροι και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ο Άρης εμφανίστηκε μάλλον πολύ αγχωμένος από το βάρος του φαβορί και λύγισε. Το ίδιο βάρος όμως εμείς το κουβαλάμε με άνεση 12 χρόνια τώρα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε. Αυτό κάναμε και χθες, δώσαμε χώρο στον Άρη και τον χτυπήσαμε σε ανοιχτό γήπεδο. Ότι κάναμε δηλαδή και στην Ευρώπη. Δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου και να μπορούσαμε άνετα να έχουμε πετύχει 2-3 γκολ ακόμη. Δεν πειράζει όμως η κούπα έχει σημασία.


Με την εμφάνιση μας αυτή, αλλά και γενικότερα με την όλη μας παρουσία στον τελικό, δείξαμε για άλλη μια φορά, για πολλοστή θα έλεγα, ποιος είναι το αφεντικό στην Ελλάδα. Το καλό βέβαια είναι ότι πολλοί δεν λένε να το πάρουν χαμπάρι κι έτσι αναγκαζόμαστε το αποδεικνύουμε κάθε χρόνο μπας και το καταλάβουν.
Καλό για μας κακό γι’ αυτούς…

Πολλά συγχαρητήρια και στον κόσμο της ομάδας, που δημιούργησε μια φοβερή ατμόσφαιρα και βοήθησε και με το παραπάνω την προσπάθεια των παιχτών.

Τέλος συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την τόσο αποτυχημένη χρονιά, που στοίχισε την θέση του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή και που όπως φαίνεται και κάποιων παιχτών.

3 Σχολια:

kos7 είπε...

τελικά φίλε μας διεψευσαν οι παίκτες και εκαναν πάλι το ''χρεος'' τους.....και εγω άρη εβλεπα πριν το ματς, αλλα τελικά η φανελα μας ειναι πολύ βαριά....πολύ καλό στησιμο Σεγκούρα και αγωνιστική πειθαρχεία και συγκέντρωση από τους παίκτες..όσο για τον Γκαλετι απλά απιστευτος...

Stratos είπε...

Ο Σεγκούρα φίλε έπαιξε δίνοντας χώρο στον Άρη ξέροντας τις αδυναμίες της ομάδας μας.
Ο Άρης κατά τη γνώμη μου ήταν κατώτερος του αναμενομένου.
Για την φανέλα δεν τίθεται ζήτημα. Οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι ομάδες στην Ελλάδα όταν φτάνουν στην πηγή λιποθυμούν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπηρχε αρης πουθενα. Ουτε στο χορταρι ουτε στην κερκιδα. Ειχαν μεθυσει τοσο πολυ απο την ιδεα του κυπελλου και ειχαν ΗΔΗ πανηγυρισει πριν καν γινει ο αγωνας οποτε μολις σφυριξε ο Κασναφερης ηταν λες και κατεβηκαν αποτομα στην πραγματικοτητα. Οτι ειχαν εναν δυσκολο αγωνα να παιξουν και δεν το ειχαν καταλαβει.
Ετσι η ομαδα με στησιμο Ευρωπης, τους καθαρισε με υπερβολικη ανεση και στην κερκιδα γινοταν παρτυ.
Δεν εχω τι να πω για Γκαλετι πραγματικα...

 

blogger templates | Make Money Online