Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός 81-56

Με δύο λέξεις, κατώτεροι του αναμενομένου.

Η ΤΣΣΚΑ είναι σαφώς πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς, πιο έμπειρη, πιο ποιοτική και με μεγάλο σπρώξιμο από τα κοράκια, ακόμη και όταν δεν το χρειάζεται. Δεν είναι τυχαίο αλώστε, ότι χθες έκανε και ρεκόρ Euroleague με έξι συνεχείς προκρίσεις σε Final Four.

Για μας η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο ΣΕΦ. Αφού δεν τα καταφέραμε τότε, χθες έπρεπε να πάμε για μια ακόμη μεγαλύτερη υπέρβαση απ’ αυτή που κάναμε παίρνοντας το διπλό στη Μόσχα πριν οχτώ μέρες.
Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε…

Του χρόνου με τον Γιαννάκη στον πάγκο είμαι σίγουρος ότι δεν θα πληρώσουμε τις μαλακίες του Γκέρσον, που πληρώσαμε φέτος, ερχόμενοι πέμπτη στη πρώτη φάση της Euroleague και πληρώνοντας το μάρμαρο στη συνέχεια.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλα είναι καλά στην ομάδα. Έχουμε κι εμείς τα προβληματάκια μας, τα οποία θα πρέπει να τα λύσουμε.

Για την ιστορία :

Τα δεκάλεπτα : 22-16, 41-29, 61-50, 81-56

ΤΣΣΚΑ (Ετόρε Μεσίνα): Παπαλουκάς 12, Σμόντις 13 (3/3 τριπ.), Σισκάουσκας 24 (5/6 τριπ.), Χόλντεν 3, Άντερσεν 8, Λάνγκντον 9, Γκορί 6, Σβεντ 3, Ζήσης, Κασίροφ.

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης): Μπλάκνεϊ 9, Γουντς 2, Τσακαλίδης 7, Γκριρ 9, Βασιλόπουλος 17, Πρίντεζης 9, Τεόντοσιτς 3, Μπουρούσης, Καυκής, Παπαμακάριος, Μαυροκεφαλίδης, Σεϊμπούτις.

1 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Βαρεθηκα να βλεπω να μας βαζουνε τριποντα ρε συ.. Βαρεθηκα.. Τελοσπαντων πιστευω στα πλειοφ θα δουμε πολυ καλη την ομαδα μας, για να δουμε..

 

blogger templates | Make Money Online