Τρίτη 1 Απριλίου 2008

ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός 74-76

Κα-τα-πλη-κτι-κός !!!

Πολύ μεγάλη εμφάνιση απ’ όλη την ομάδα.

Κερδίσαμε με κόντρα τα «κοράκια», όχι κλέβοντας το παιχνίδι, αλλά παίζοντας στα ίσα τους Ρώσους. Στο 4ο δεκάλεπτο πήγαμε να τα χαλάσουμε λίγο, μιας και το άγχος ήταν εμφανές, αλλά στο τέλος καταφέραμε και χαμογελάσαμε. Το περίεργο είναι ότι το καλύτερο μας δεκάλεπτο ήταν το 3ο !

Πραγματικά αυτό το διπλό είναι απίστευτο αν αναλογιστούμε απέναντι σε πια ομάδα έγινε. Μεγαλύτερο ακόμη και από το διπλό που κάναμε στο Ισραήλ με τη Μακάμπι, αφού η Ρώσοι δεν συγκρίνονται σε ποιότητα και σταθερότητα με τους Ισραηλινούς.

Το πρώτο βήμα για την ολοκλήρωση του θαύματος έγινε, αλλά ας μη γελιόμαστε η ΤΣΣΚΑ είναι ομάδα που μπορεί να έρθει στο ΣΕΦ την Πέμπτη και να μας πάρει για πλάκα. Το έργο μας εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολο, απλά τώρα έχουμε λίγο περισσότερες ελπίδες πρόκρισης.

Ότι και να γίνει η ομάδα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας και ξέρουμε ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος.

Εδώ στο μπάσκετ, σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο, βλέπουμε ότι υπάρχει πνευματική υγεία στου διοικούντες τις ομάδας, γι’ αυτό και οι επιτυχίες δεν θα αργήσουν να έρθουν. Όχι από σύμπτωση, αλλά από οργάνωση και πολύ δουλειά…

Για την ιστορία :

Τα δεκάλεπτα : 20-24, 32-39, 52-62, 74-76

ΤΣΣΚΑ (Έτορε Μεσίνα) : Παπαλουκάς 6, Ζήσης 7, Κασίροφ, Σμόντις 21, Σισκάουσκας 12, Χόλντεν, Πασούτιν, Άντερσον 15, Βορόντσεβιτς, Λάνγντον 10, Γκόρι, Κριάπα 3.

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης) : Μπλάκνεϊ 10, Γουντς 20, Ματσιγιάουσκας, Μπουρούσης 9, Τσακαλίδης 2, Γκριρ 19, Μαυροκεφαλίδης, Βασιλόπουλος 14, Βασιλειάδης, Πρίντεζης, Καυκής, Τεόντοσιτς 2.

3 Σχολια:

George είπε...

αντε να γελασει και εμας το χειλακι μας λιγο μετα την κωλοεβδομαδα που περασε....

Stratos είπε...

Τουλάχιστον εκεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος, βρωμάμε υγεία.

Billoff είπε...

Ο Γιαννάκης τελικά έχει το άγγιγμα του Μίδα...

 

blogger templates | Make Money Online