Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Ξάνθη - Ολυμπιακός 1-4

Σχεδόν τελειώσαμε…
Τώρα μένει μόνο το παιχνίδι με τον Ηρακλή και τέλος.
Το παιχνίδι κυπέλλου με τον Θρασύβουλο, είναι απλά μια παρένθεση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να το παίρνει στα σοβαρά. Εκτός και αν θυμηθούμε τον καλό φετινό εαυτό μας και τα κάνουμε μπάχαλο.

Χθες κάναμε απλά αυτό που έπρεπε να κάνουμε φέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια. Το καθαρίσαμε δηλαδή στο πρώτο ημίχρονο και δε χρειάστηκε να βγάλουμε τον καρκίνο μέχρι το τέλος.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι παίξαμε καμία μπάλα της προκοπής, αλλά σίγουρα ήμασταν καλύτεροι και πιο αποφασιστικοί απ’ ότι σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια. Δείξαμε σχεδόν από την αρχή ότι δε θα αφήναμε το παιχνίδι να στραβώσει και τα καταφέραμε.

Η αλήθεια όμως είναι ότι αγχώθηκα λιγάκι, μην και αγχωθεί η ομάδα μαθαίνοντας ότι η ΑΕΚ πέρναγε για πλάκα από την Τούμπα, αλλά ευτυχώς… τους πληρώσαμε με το ίδιο ακριβώς νόμισμα.

Επιθυμία μου είναι πάντως να πάρουμε το πρωτάθλημα με +3 βαθμούς διαφορά, για να μην μπορούν να βρουν καμιά δικαιολογία οι κλαψομούνιδες…

9 Σχολια:

kos7 είπε...

φιλε συμφωνούμε απόλυτα ότι χθες εγινε το αυτονοητο, που επρεπε να γινεται σε καθε σχεδον παιχνίδι....

George είπε...

2-3 ματσακια να παιζανε εκτος εδρας οπως το χθεσινο και τωρα θα ψαχναμε συγκροτημα να τραγουδησει στην φιεστα...

Stratos είπε...

Πρέπει να συνυπολογίσουμε όμως, ότι η Ξάνθη δεν είχε και κανένα κίνητρο για να "σκοτωθεί"...

kos7 είπε...

οταν μια μεγάλη ομαδα μπει σε αγωνα αποφασισμενη να παιξει μπαλα, ότι και κανει μια υποδεεστερη ομαδα, ότι κινητρο και να εχει 9 στις 10 θα χασει. το προβλημα φετος ηταν ο Ολυμπιακος και οχι το κινητρο του εκαστοτε αντιπάλου, δυστυχως.....

Stratos είπε...

Σε γενικές γραμμές δεν έχεις άδικο, αλλά δεν ισχύει πάντα αυτό.
Συνήθως οι μεγάλες ομάδες σε ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών, είναι λίγες οι αγωνιστικές που μπαίνουν μέσα αποφασισμένες για τη νίκη.
Τα περισσότερα παιχνίδια τα καθαρίζει η ποιότητα, οι μονάδες, η φανέλα, η έδρα και τα κοράκια.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι Γαύροι επειδή βρωμάτε και ζέχνετε και δεν καταφέρνετε και πολλά πράγματα στο κρεβάτι (γήπεδο) θα σας παρουσιάσουμε έναν οδηγό ώστε να βελτιώσετε την ερωτική σας συμπεριφορά.
Ελπίζουμε να τον βρείτε ενδιαφέρον.

1. Όλοι οι άνδρες δεν είναι ακαταμάχητοι και όλες οι γυναίκες δεν είναιαπελπισμένες για σεξ.
Ας βγάλουμε λίγο από το μυαλό μας τα πρότυπα της Ερωτικής Βιομηχανίας - ας τα κρατήσουμε για να μας φτιάχνουν την διάθεση.
Πριν φτάσουμε στην ερωτική επαφή, έχουμε αρκετό δρόμο πριν φτάσουμε στο κρεβάτι, για τον λόγο αυτό ας κάνουμε ένα μπάνιο.
Όλοι μυρίζουν : σε μερικές γυναίκες τους αρέσει αυτή η μυρωδιά του ανδρικού ιδρώτα σε άλλες όχι, αλλά σίγουρα σε καμία δεν αρέσει να μυρίζει κάποιος άσχημα.
2. Τα δόντια είναι τόσο σημαντικά όσο η βουβωνική περιοχή αλλά και οι μασχάλες. Μην ξεχνάτε να τα βουρτσίζετε μετά το μπάνιο σας. Όταν θέλετε να φιλήσετε το κορίτσι σας, ή κάθεστε αρκετά κοντά της, δεν θέλετε να μυρίζει άσχημα η αναπνοή σας ή να υπάρχει ένα κομμάτι σαλάτας ανάμεσα στα δόντια σας.
3. Αποφύγετε το βαρύ φαγητό πριν το "κρεβάτι". Ο έρωτας περνάει από το στομάχι αλλά κρατήστε το αυτό μόνο στο στάδιο της όσφρησης ή των λεπτών γεύσεων. Μην περιδρομιάζεται και μετά περιμένετε να έχετε τις καλύτερες των επιδόσεων. Τα στρείδια και τα σπαράγγια είναι αφροδισιακά αλλά θέλουνε μέτρο!
4. Να είστε προσεκτικός με το ποτό. Όλοι γνωρίζουμε ότι η κατανάλωση αλκοόλ αυξάνει την ερωτική επιθυμία αλλά η υπερβολική του κατανάλωση μειώνει την ερωτική αντίδραση της γυναίκας. Σκεφτείτε πως νοιώθει μια γυναίκα αγκαλιά με έναν μεθυσμένο άντρα, όχι τόσο ερωτικά.
5. Μην φοβάστε να δείτε τον γιατρό σας. Αν σας απασχολεί κάτι σχετικά με την ερωτική υγεία σας, μην διστάσετε να μιλήσετε μαζί του.
6. Πάντα χρησιμοποιούμε προφυλακτικό όταν κάνουμε έρωτα, ακόμη και αν η παρτενέρ μας φαίνεται αθώα όσο μια καλόγρια (ξέρετε αυτή των ερωτικών ταινιών). Φυσικά στις μακροχρόνιε σχέσεις πρέπει να κάνουμε και τις εξετάσεις μας (χλαμύδα, εξετάσεις αίματος)
7. Οι περισσότεροι άνδρες δεν είναι πολλοί δεκτικοί στην κριτική, είτε προέρχεται από τους φίλους τους, είτε από συναδέλφους στο γραφείο και προπάντων από την καινούρια τους φίλη. Το μέγεθος τους πέους προβληματίζει αρκετούς άνδρες. Να θυμάστε ότι το πέος κάποιου φαίνεται μικρότερο στον ιδιοκτήτη του από ότι στον θεατή του! Οι γυναίκες μπορεί να προτιμούν ένα μεσαίου μεγέθους αλλά παχύ πέος αλλά και ένα μικρότερο με τον κατάλληλο χειρισμό μπορεί να κάνει καλή δουλειά!
8. Μην είστε βιαστικοί. Είναι κλασσικό αυτό που διαβάζεται αλλά μην πάτε "Βουρ στον πατσά". Πάρτε το λίγο χαλαρά. Κάνετε λίγο μασάζ, φιλήστε περισσότερο την παρτενέρ σας, βοηθήστε στην να απολαύσει καλύτερα την ερωτική επαφή μαζί σας.
9. Να δείχνετε ότι σας αρέσει αλλά να το λέτε κιόλας. Πείτε της πόσο την ποθείτε και πόσο σας αρέσει. Φυσικά μην παραμελείτε τις ερωτικές ζώνες και το στήθος της παρτενέρ σας.
10. Δεν είναι όλες οι ημέρες ίδιες. ΄Δεν είμαστε όλοι μηχανές του έρωτα (όπως έλεγε και ο James Brown). Πέρα από τις γυναίκες και στους άνδρες συμβαίνει να είναι κουρασμένοι. Οι αγχωμένοι και οι άπειροι εκσπερματώνουν γρήγορα, δουλέψτε λίγο πάνω σε αυτό. Διώξτε το άγχος τους και σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε καλύτερα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Την Κυριακή ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος. Χαίρε.

Stratos είπε...

Φίλε σ' ευχαριστούμε για τις οδηγίες, αν και δεν ήταν ανάγκη να μπεις στον κόπο...
Αλήθεια...
Εσύ που το ξέρεις ότι, "βρωμάμε και ζέχνουμε και δεν καταφέρνουμε και πολλά πράγματα στο κρεβάτι (γήπεδο)" ;

Stratos είπε...

Χαιρετώ Γιώργο...
Σίγουρα... δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ηρακλής πήρε 2 από την ΑΕΚ και λίγο έλειψε να το έπαιρνε και από τον ΠΑΟ.

 

blogger templates | Make Money Online