Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Μόνο έντεκα παίχτες !!!

Ακούω εδώ και αρκετό καιρό από τους "ειδικούς", ότι ναι μεν ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικούς παίχτες με προσωπικότητα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα ματς και να το καθαρίσουν μόνοι τους, αλλά ότι δυστυχώς ή ευτυχώς, έχει μόνο μια ενδεκάδα !!!
Δηλαδή αν λείψουν κάποιοι από τους πρώτους 11, το κενό δεν μπορεί να καλυφτεί και δημιουργείται πρόβλημα ή αλλιώς "κενό" ή "τρύπα" στη θέση αυτή.
Το ότι δεν έχουμε άλλο Γκαλέτι στον πάγκο μας είναι γεγονός, αλλά αν είχαμε άλλον έναν, δεν θα ήμασταν Ολυμπιακός αλλά κάτι άλλο. Αλήθεια ποια ομάδα στην Ελλάδα έχει κάποιον της αξίας του Γκαλέτι στον πάγκο της, σαν come back του βασικού της ;
Έτσι δηλαδή για να καταλάβω…

Χθες παίξαμε χωρίς Τοροσίδη, Άτζα, Λεονάρντο, Ντομί, Πατσατζόγλου, Στολτίδη, Γκαλέτι, Τζόλε και Κοβάσεβιτς. Παίχτες δηλαδή που θεωρούνται βασικοί. Αυτό που λέμε πρώτης ενδεκάδας. Δεν μιλάμε για 2-3 αλλά για 9 !!!
Παρόλα αυτά χθες, ο ανύπαρκτος, ελλιπής και στερημένος από ποιότητα και λύσεις ερυθρόλευκος «πάγκος», έκανε πλάκα στον Πανιώνιο, του έβαλε 4 γκολ, είχε 2 δοκάρια, δημιούργησε 34-35 τελικές προσπάθειες και εξαφάνισε την μπάλα χωρίς να φαίνεται καμία διαφορά στο χορτάρι.

Καλό λοιπόν είναι να γράφουμε καμιά μαλακία για να κρατάμε το ενδιαφέρον των αντιπάλων μας ζεστό και να μην τους ξενερώνουμε χάνοντας φύλλα και ακροατές, αλλά καμιά φορά παίζει κι ο κίνδυνος να εκτεθούμε.

Αλήθεια ποια ομάδα έχει καλύτερο πάγκο από τον Ολυμπιακό ;
Ας μου γράψει κάποιος την ενδεκάδα της ομάδας του και το ποιους έχει στον πάγκο σαν αλλαγές.
Αλλά τι ρωτάω τώρα…
Εδώ αυτοί μέχρι να έρθει ο Μάης και να εμπεδώσουν ότι ΞΑΝΑ έχασαν το πρωτάθλημα, θεωρούν ότι έχουν το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα. Και μιλάω για ΠΑΟ και ΑΕΚ. Σε λίγο καιρό θα το πιστέψει κι ΠΑΟΚ, εδώ είμαστε…

 

blogger templates | Make Money Online