Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Μέταλιστ – Ολυμπιακός 1-0

Τζάμπα ήττα…
Σε καμία περίπτωση η εμφάνιση μας δεν ήταν αντάξια των προηγούμενων, αλλά σαφώς πολύ καλύτερη από αυτή που κάναμε στη Τουρκία.
Το παιχνίδι βασικά ήταν για Χ.
Κάποιες ευκαιρίες κάναμε και οι δύο, με τη Μέταλιστ να κάνει ίσως κάποιες καλύτερες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλύτερη από εμάς. Το παιχνίδι αν ξέφευγε από το Χ και το 0-0, θα κρινόταν στο γκολ και αυτό όχι από κάποια οργανωμένη επίθεση. Δεχθήκαμε ένα «κουλό» γκολ από αυτά που δεχόμαστε αρκετές φορές στην Ευρώπη και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Σήμερα πάντως ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για την πρώτη θέση του ομίλου, αλλά ξοδεύτηκε τσάμπα. Επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε και τη γνωστή γκαντεμία που μας συνοδεύει και που θέλει πάντα τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων που μας ενδιαφέρουν, να μην μας κάθονται ποτέ.
Την προηγούμενη βδομάδα είχαμε το διπλό της Μέταλιστ μέσα στη Τουρκία και σήμερα είχαμε το διπλό των Τούρκων μέσα στη Γερμανία.
Όλα αυτά δυστυχώς, μας οδηγούν στην 3η θέση του ομίλου αρκεί να μην χάσουμε από τη Χέρτα. Τώρα αυτό μπορεί να μας βγει σε καλό, μπορεί και σε κακό, αλλά πιθανότητες είναι εναντίον μας.

Ποιος να μας το έλεγε στην αρχή ότι θα μείνει έξω η Μπεμφίκα και η Χέρτα !!!

4 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλοι μιλανε σαν να εχουμε περασει ηδη ενω εχουμε ακομα ενα ματς με την επικινδυνη εκτος εδρας Χερτα..

Stratos είπε...

Κοίτα, θεωρώ ότι την Χέρτα την έχουμε. Αν δεν κερδίσουμε θα έχουμε πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

ωραίο blog Stratos...!!!

Stratos είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ !
Σε αντίθεση με το δικό σου, εδώ όλα είναι σε μαύρο φόντο... :)

 

blogger templates | Make Money Online