Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Λάρισα – Ολυμπιακός 1-1

Καταρχήν, σε γενικές γραμμές χθες είχαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι.
Από ‘κει και πέρα η απόδοση μας θύμισε ασανσέρ.
Το πρώτα 20-25 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, δεν υπήρχαμε στο γήπεδο και η Λάρισα κυριάρχησε. Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου ισορροπήσαμε κι έτσι έκλεισε το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ακριβώς το αντίθετο. Εμείς δυνατά μέχρι το 65’-70’ και μετά πάλι τίποτα…

Η ισοπαλία στην έδρα της Λάρισας δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Μην τρελαθούμε κιόλας…
Το κακό είναι ότι χάσαμε τη νίκη σε ένα παιχνίδι που το είχαμε. είμαστε μπροστά στο σκορ μέχρι το 74’ και αντί να προσπαθήσουμε να κάνουμε και ένα δεύτερο γκολ, αφού η Λάρισα δεν μπήκε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, επαναπαυτήκαμε. Και το ποιο ανησυχητικό, ότι μετά την ισοφάριση και ενώ η Λάρισα έπαιζε με παίχτη λιγότερο, δεν κάναμε ούτε μια ευκαιρία εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική μας υπεροχή.

Δεν ξέρω, αλλά αυτή η συνεχόμενη και δικαιολογημένη μουρμούρα για τις εκτός έδρας εμφανίσεις, ίσως να έχει δημιουργήσει ένα πρόσθετο άγχος στην ομάδα που την αποπροσανατολίζει απ’ τον στόχο της. Το χθεσινό παιχνίδι όπως πήγαινε και αφού δεν είχαμε φάει γκολ στην αρχή, δεν επιτρεπόταν να μην το κερδίσουμε.
Και επαναλαμβάνω ότι το Χ εκεί μέσα δεν είναι αποτυχία, αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

2 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Πικραθηκαμε γιατι το ειχαμε αυτο το ματς και τουλαχιστον στην Ελλαδα τετοια παιχνιδια δεν τα "χαναμε". Η Λαρισα ειναι δυνατος αντιπαλος και δεν ειναι καταστροφη το Χ. Απο κει και περα τωρα γερα με γυαλισμενα ματια την Πεμπτη γιατι ο αγωνας θα ειναι δυσκολος. Καλησπερα φιλε.

Stratos είπε...

Βασικά δεν μου αρέσει η νοοτροπία που δείχνουμε φέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Όπως επίσης μου προκαλούν ερωτηματικά, οι αρκετοί "εκτός έδρας" τραυματισμοί που έχουμε.
Το άκουσα κάπου στο ραδιόφωνο και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω κι εγώ με αυτή τη διαπίστωση, αφού σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι παίζουμε χωρίς 4-7 παίχτες.

 

blogger templates | Make Money Online