Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Ελλάδα - Μολδαβία 3-0


Αυτό που οφείλω να παραδεχθώ είναι ότι αυτή η ομάδα έχει έναν τρόπο (που δεν μπορώ να τον πολυκαταλάβω) να παίρνει τα παιχνίδια με τους θεωρητικά ασθενέστερους. Δηλαδή να αποφεύγει τις γκέλες με τις μικρότερες ομάδες, πράγμα που είναι βέβαια πάρα πολύ σημαντικό για την βαθμολογία του ομίλου, αλλά και για την γενικότερη βαθμολογία της χώρας.
Χθες πάλι χωρίς να παίξουμε τίποτα, κάνουμε μια έξυπνη κομπίνα σε ένα φάουλ και βάζουμε το νερό στο αυλάκι. Έρχεται και στο καπάκι ένα τούβλο από το Ιασώ σε σουτ του Κατσουράνη και η σεμνή τελετή τελειώνει από το πουθενά. Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο, σκοτώνεται μόνος του ο Μολδαβός στην άμυνα του, παίρνει την μπάλα ο Χαριστέας αφού δεν είχε και τι άλλο να κάνει… 3-0.

Τι να τους πεις τώρα ;
Πρώτοι στον όμιλο χωρίς να έχουμε δεχθεί και γκολ.
Με το δίκιο του μετά ο Καραγκούνης να παραπονιέται για την αποχή του κόσμου.
Πώς να ζητήσει αύριο πριμ από τον Γκαγκάτση για την πρόκριση, αν δεν έχει και τον κόσμο στο πλευρό του ;
Ναι αυτόν τον κόσμο που δουλεύει για 700 euro και που του ζητάει ο Καραγκούνης να δώσει τα 30-40, ΑΝ πάει μόνος του, για να δει το υπερθέαμα με την Μολδαβία και να ζητήσει αυτός και οι άλλοι κανα 100άρικο πριμ για να κάνουν απλά το καθήκον τους. Καθήκον που αν συνδυαστεί και από 2-3 καλές εμφανίσεις θα τους αποφέρει και από ένα υπερτιμημένο συμβόλαιο από κάποιον σύλλογο.
Παραδείγματα δεκάδες…

2 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

εισαι απο αυτους που κοιμηθηκαν στο δευτερο ημιχρονο? Εμενα παντως παραλιγο να με παρει ο υπνος.

Καλο το αποτελεσμα, 0 μπαλιτσα κλασσικα, παντως ξενερωνω ασχημα που τους χαλαει 15 χιλιαδες κοσμος σε παιχνιδι με τη Μολδαβια. Δηλαδη τι θελανε, sold out?

Stratos είπε...

Μεγάλη αλαζονεία και μου την δίνει αφάνταστα όταν τους ακούω να διαπραγματεύονται για πριμ με την εθνική.

 

blogger templates | Make Money Online