Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Ελλάδα - Ελβετία 1-2

Υπάρχει κάνεις που να του έκανε έκπληξη το χθεσινό αποτέλεσμα ;
Χθες παίξαμε όπως παίζουμε πάντα, απλά χθες κέρδισαν οι άλλοι...

Παίξαμε με μια ομάδα της κλάσης της δικής μας και ελαφρώς υποδεέστερη, μέσα στην έδρα μας, με την ψυχολογία υπέρ μας αφού ήμασταν πρώτοι με διαφορά και καβάλα στο άλογο, παίζοντας για δύο αποτελέσματα μετά το Χ του Ισραήλ και καταφέραμε να χάσουμε.
Και δεν είναι και πάλι η ήττα, αλλά η όλη παρουσία μας. Δεν κάναμε για άλλη μια φορά ούτε μια φάση της προκοπής. Βρήκαμε μια ομάδα που δεν έκανε τα αστεία λάθη των Μολδαβών ή της δυναμικότητας του Λουξεμβούργου και χάσαμε χαλαρά. Χάσαμε χαλαρά από μια ομάδα που ήταν και αυτή στο Euro. Με σοβαρές ομάδες μετράμε 4 στα 4.
Τις άλλες τις μικρές, έχουμε έναν τρόπο και τις παίρνουμε. Ίσως γιατί δεν μας παίρνουν ούτε αυτές στα σοβαρά και ανοίγονται να μας κερδίσουν αφού βλέπουν ότι στις τρεις πάσες μας έχουμε καμινάδα δώρο και δεν τρομάζουν από το εξωτικό ποδόσφαιρο που παίζουν οι αλαζόνες μας. Αυτούς που απαιτούσαν από τον κόσμο να πάει στο γήπεδο, για να τους δει να μην μπορούν να κάνουν έναν συνδυασμό σε 180 λεπτά παιχνιδιού. Απολογισμός μετά από τα δύο παιχνίδια και δύο 90λεπτα ;
Ένα 20λεπτο πίεσης χθες στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς βεβαία να συνοδεύεται ούτε από υποψία ευκαιρίας. Μόνο πίεση και ένα τσαφ του Λυμπερόπουλου που έδωσε την ευκαιρία στον Χαριστέα να ισοφαρίσει. Και αντί να ανέβουμε εμείς, ανέβηκαν οι άλλοι.

Ακόμα 1-2 τέτοια παιχνίδια και δεν θα μας χωράει ούτε το ΟΑΚΑ.
Και κάτι ακόμη… ζητήστε πριμ, πριμ, πριμ… μην παίζεται και τζάμπα για το εθνόσημο.

4 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, εμένα η Εθνική όσο κάνει κουμάντο ο Τοπαλίδης βάζοντας βρέξει-χιονίσει τον Δέλλα, τον Καραγκούνη, τον Χαριστέα και τον Μπασινά, δε με ενδιαφέρει. Το λέω στα ίσια και άνευ παρεξηγήσεως. Τέτοια κλίκα δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε σε εθνική ομάδα.
Κι εκτός αυτού, μήπως πρέπει σιγά-σιγά να τραβήξει ο Ολυμπιακός μερικά αυτιά εκεί στην Εθνική; Με ποιο δικαίωμα βγαίνει ο Δέλλας και καρφώνει τον συμπαίκτη του (Παπαδόπουλο)ως μοναδικό υπαίτιο για την ήττα; Αυτός ως λίμπερο που ήταν και στις δύο φάσεις; Έβοσκε; Για κάτσε καλά Δέλλα...

Stratos είπε...

Τι ψάχνεις να βρεις ρε φίλε ;
Ένας προπονητής που μας θεωρεί μαλάκες και ένα κλειστό κλαμπ παιχτών που έχει πιάσει τον παπά απ' τ' αρχίδια και εμείς που θα πρέπει να τους κάνουμε τεμενάδες ακόμα, για κάτι, όντως πολύ μεγάλο, που κατάφεραν πριν 4 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

παντως ο φταιχτης βρεθηκε.

Αβρααμ Παπαδοπουλος.

Ηλιθιοι....

Stratos είπε...

Βέβαια...
Για να μην πω ο Κόκκαλης καλύτερα.

 

blogger templates | Make Money Online