Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Ο μύθος των διαρκείας

Νέο ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας από τον «πολυμετοχικό». Συγχαρητήρια και μπράβο σας !!! Θα μας πει όμως και κάποιος τις εισπράξεις από αυτά τα 26.002 εισιτήρια διαρκείας ;
Πέρσι είχαμε την ΑΕΚ με τα 25.000 και φέτος τον «πολυμετοχικό».

Αναφέρομαι στις εισπράξεις, γιατί όταν πέρσι για παράδειγμα στην ΑΕΚ, το φθηνότερο διαρκείας είχε 150 euro, χαίρω πολύ… να βάλουμε και τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ με διαρκείας των 10 euro, να δεις πως ξεπερνάει για πλάκα τα 40 χιλιάρικα. Αντίστοιχα το φθηνότερο του Ολυμπιακού πέρσι ήταν 600 euro.
Για τις τιμές του «πολυμετοχικού» φέτος δεν γνωρίζω, αλλά δε νομίζω να φτάνουν το φθηνότερο δικό μας.

Αρά καλό είναι να αναφέρεται πλήρως η πληροφορία που αφορά τα διαρκείας και όχι μόνο ότι μας «συμφέρει» για να ανεβάσουμε το πεσμένο ηθικό των αντιπάλων μας.

2 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Προφανως μια ομαδα που παιζει σε γηπεδο 75 χιλιαδων θεσεων θα εχει 25 χιλιαδες διαρκειας, ιδιως οταν αυτα ειναι και φθηνα. Για να βαλουμε τον Ολυμπιακο στο Οακα με τη φετινη ομαδα και τα φθηνοτερα διαρκειας 150-180 ευρω και μετα θα βλεπανε ρεκορ.
Απο την αλλη οι δικοι μας εχουν βαλει φετος το φθηνοτερο 550 ευρω, περισυ ηταν λιγο πιο φθηνο και ειμαστε γυρω στα 18 χιλιαδες περιπου? Ασε που αν διναμε παραπανω διαρκειας τοτε το γηπεδο θα ηταν κλειστο κλαμπ..

υγ. Τι να μας πουν αυτοι για το λαο τους μωρε..

α! εδω αυτοι κανουν "σολντ αουτ" με 55 χιλιαδες κοσμο ρε!

Θα κανω κι εγω ενα ποστ γιαυτο το θεμα καποια στιγμη..

Stratos είπε...

Ναι μην ξεχνάς όμως και τα παρελκόμενα στον σύνδεσμο που συνοδεύουν τα διαρκείας.
Δλδ φτάνουμε χαλαρά τα 600...

 

blogger templates | Make Money Online