Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Ξάνθη - Ολυμπιακός 0-1

Μια μέτρια εμφάνιση, με ένα ακόμη πιο μέτριο πρώτο ημίχρονο, όπως πλέον έχουμε καθιερώσει.
Ένα παιχνίδι που όπως φάνηκε απ’ την αρχή, θα κρινόταν στο γκολ. Θα μπορούσαμε να το έχουμε φάει… Δεν το φάγαμε όμως κι έτσι περάσαμε με διπλό από την Ξάνθη. Μια έδρα που δεν είναι δεδομένη και για τους υπόλοιπους.
Δυστυχώς βλέπω ότι αυτό το πράγμα με τις μέτριες εμφανίσεις θα συνεχιστεί αρκετό καιρό ακόμη, μέχρι ο Βαλβέρδε να μάθει καλά τους παίχτες και οι παίχτες τον Βαλβέρδε. Όπως και οι παίχτες βέβαια, να μάθουν καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου.
Σήμερα στην ενδεκάδα είχαμε Μπελούτσι, Λέτο, Ντουντού, Ντιόγκο και Αβραάμ που είναι νέοι στην ομάδα (βάζω και τον Μπελούτσι σε αυτούς), δηλαδή το 50% την ομάδας εξαιρουμένου του τερματοφύλακα.
Το θέμα είναι σε αυτό το διάστημα, να αποφύγουμε τις γκέλες που δεν αποφύγαμε πέρσι και έτσι ξεκίνησε η μουρμούρα με τα γνωστά αποτελέσματα. Στις δύο αγωνιστικές, επαναλάβαμε ένα διπλό που κάναμε και πέρσι και πήραμε συν 2 βαθμούς εντός έδρας που είχαμε χάσει πέρσι.
Άρα το ξεκίνημα θεωρείται πετυχημένο από πλευράς βαθμών και μένει τώρα να προσθέσουμε και λίγο καλύτερες εμφανίσεις, γιατί σήμερα δεν βλεπόμασταν.

 

blogger templates | Make Money Online