Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Ρεάλ – Ολυμπιακός 75-78

Έγινε το διπλό και πάμε Βερολίνο.
Έπρεπε να γίνει γιατί και καλύτερη ομάδα είμαστε, αλλά και γιατί αν παίρναμε την πρόκριση στο ΣΕΦ, θα ήμασταν η μοναδική ομάδα του Final Four που δεν θα είχε σπάσει την έδρα της αντιπάλου της. Το κάναμε λοιπόν κι εμείς και πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν.
Δεν πρέπει όμως να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Άλλο τι μπορεί να θέλουμε ή να πιστεύουμε ο καθένας για την πάρτη του, αλλά στο Βερολίνο θα πάμε σαν τέταρτο φαβορί για την κούπα. Προηγείται η ΤΣΣΚΑ, μετά ο Παναθηναϊκός, ακολουθεί η Μπάρτσα ή η Τάου και τέλος ερχόμαστε εμείς. Ίσως να είναι και καλύτερα έτσι…Τον στόχο μας για νέα ομάδα τον πετύχαμε με το παραπάνω. Αν καταφέρουμε τώρα να κάνουμε κι ένα βήμα παραπάνω, ακόμη καλύτερα.

Αγωνιστικά χθες παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε και την Τρίτη, με εξαίρεση το 2ο δεκάλεπτο. Καλή άμυνα, τρέξιμο ή κοντρόλ μπάσκετ όταν χρειαζόταν, εκμεταλλευτήκαμε την κούραση της Ρεάλ και επιτέλους βάλαμε και βολές !!!

Μεγάλο παιχνίδι από τον Μπουρούση που έπαιξε και για τον Βούισιτς και καθοριστικός ο Έρτσεγκ με 4 στις 4 βολές και ένα τρίποντο θάνατος στα τελευταία 4 λεπτά.

Συγχαρητήρια σε όλους…

Δεκάλεπτα: 16-20, 41-33, 58-54, 75-78

Ρεάλ Μαδρίτης (Πλάθα): Ουίνστον 9, Ρέγιες 12 (10ριμπ), Βαν Ντεν Σπίγκελ 9, Μουμπρού 3 (1), Ερβέλ 5, Μάσεϊ 8, Μπούλοκ 19 (3), Γιουλ 3 (1), Λόπεζ 4, Τόμας 3.

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 8, Τσίλντρες 7 (7ριμπ), Μπουρούσης 25 (6ριμπ, 3κοψ), Χαλπερίν 10 (2), Γκριρ 12 (1), Βασιλόπουλος, Βουγιούκας, Πρίντεζης 9, Έρτσεγκ 7 (1), Τεόντοσιτς, Πάργκο.

 

blogger templates | Make Money Online