Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Όταν χάνεις έναν ημιτελικό στο τελευταίο σουτ, η πίκρα είναι μεγάλη.
Τι να αναλύσεις και τι να πεις όταν ένα παιχνίδι κρίνετε στο ένα σουτ…

Περίμενα περισσότερα πράγματα από κάποιους ποιο έμπειρους παίχτες, αλλά δυστυχώς δεν τα είδα. Περίμενα περισσότερα από τον Βουίσιτς και τον Χαλπερίν και μεγαλύτερη διάρκεια από τον Γκριρ, ο οποίος σίγησε τελείως στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπουρούσης ήταν φανερά αδύναμος από την ίωση των προηγούμενων ημερών και για μένα μέτρησε πολύ η απουσία του Βασιλόπουλου στην άμυνα. Ο Παπαλουκάς αν και δεν έκανε το καλύτερο του παιχνίδι, απέδειξε όταν η μπάλα είχε αρχίσει να βαρένει επικίνδυνα γιατί θεωρείται τόσο μεγάλος παίχτης.
Παρ’ όλα αυτά, για κανέναν δεν μπορείς να πεις ότι δεν προσπάθησε ή ότι ήταν αδιάφορος. Απλά έτυχε και χάσαμε εμείς.
Η απορία που προκύπτει και δεν θα απαντηθεί ποτέ, είναι γιατί δεν δοκιμάσαμε τρίποντο στην τελευταία φάση. Αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

Η ομάδα έδειξε ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο και την επόμενη χρονιά πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια και την παρουσία της.
Τώρα πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε το πρωτάθλημα που ήταν και ο πρώτος μας στόχος.

Δεκάλεπτα: 21-27, 41-43, 63-66, 82-84.

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 9 (5 ασίστ), Τσίλντρες 11, Βούιτσιτς 14, Μπουρούσης 10 (7 ριμπ.), Χαλπερίν 4, Γκριρ 18, Πρίντεζης 9, Έρτσεγκ 4, Τεόντοσιτς 3, Βουγιούκας, Πάργκο.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Σπανούλης 18, Περπέρογλου 4, Μπατίστ 19, , Πέκοβιτς 20, , Γιασικεβίτσιους 18 (5 ασίστ), Φώτσης 5, Νίκολας, Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής, Κέτσμαν.

 

blogger templates | Make Money Online