Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

Αναμενόμενη η ήττα, αλλά εμένα η εθνική δε μου άρεσε καθόλου με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο.

Όπως έπαιξε σε αυτό, έτσι ήθελα να την δω και ας έχανε και πάλι με την ίδια διαφορά. 4 με 6 πόντους να μας έπαιρναν διαφορά η Αμερικάνοι σε κάθε δεκάλεπτο, θα το φτάναμε το εικοσάρικο και πάλι για πλάκα. Δεν είναι η διαφορά το θέμα.
Πάρα πολλά λάθη, πάρα πολλές λάθος πάσες (όχι κλεψίματα των Αμερικάνων, αλλά πάσες στο πουθενά), πανικός σε πολλές φάσεις, μηδέν συγκέντρωση και μπάσκετ αλάνας που εξυπηρετούσε τους Αμερικάνους.
Και για άλλο ένα παιχνίδι ο Σπανούλης ήταν όλα τα λεφτά. Όσο και να μην τον χωνεύω λόγο Βάζελου και συμπεριφοράς στα μεταξύ μας παιχνίδια, το παλικάρι δεν παλεύεται. Με διαφορά ο καλύτερος παίχτης της εθνικής μέχρι τώρα.

Και κάτι ακόμα… δεν μπορώ να καταλάβω την πολύ μικρή συμμετοχή του Πρίντεζη. Δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτό το παιχνίδι αλλά και στα προηγούμενα δύο. Ειδικά με τους Ισπανούς και σήμερα, θα μπορούσε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να προσαρμοστεί καλύτερα με την ομάδα για την συνέχεια, μιας και το στυλ των δυο αυτών ομάδων (αθλητικές) του ταιριάζει.

Από την άλλη δεν ακούω κουβέντα για την ελάχιστη προσφορά του Φώτση. Φαίνεται ότι, ότι είχαν να πουν οι πονηροί, αναλώθηκε στη συμμετοχή του «βύσματος» Πελεκάνου από τον Γιαννάκη. Για φαντάσου να έπαιρνε ο Πελεκάνος το χρόνο του Φώτση και να έπαιζε έτσι… δυο φορές Πάσχα θα είχαμε…

Τα δεκάλεπτα: 20-16, 51-32, 74-54, 92-69

Η.Π.Α.: Ουέιντ 17, Χάουαρντ 2, Τζέιμς 13, Μπος 18, Πρινς, Ουίλιαμς 5, Πολ 4, Μπράιαντ 18, Άντονι 8, Ρεντ 3, Μπούζερ 4, Κιντ.

Ελλάδα: Παπαλουκάς 15, Μπουρούσης 9, Ζήσης 3, Σπανούλης 14, Βασιλόπουλος 3, Φώτσης 9, Πρίντεζης, Γλυνιαδάκης 2, Τσαρτσαρής 6, Διαμαντίδης, Σχορτσιανίτης 3, Πελεκάνος 5.

 

blogger templates | Make Money Online