Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ 73-83

Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την υπέρβαση.

Και ενώ όλα έδειχναν ονειρικά στο πρώτο δεκάλεπτο, ήρθε το δεύτερο και μας προσγείωσε ανώμαλα. Από εκεί και πέρα όλα ήταν στο χέρι της ΤΣΣΚΑ. Μια ομάδα που έχει δώσει πολλά τέτοια παιχνίδια τα τελευταία πέντε χρόνια και που ξέρει να τα διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο. Είχε βέβαια για άλλη μια φορά το σπρώξιμο των «κορακιών», αλλά τι να κάνεις… και το σπρώξιμο να μην είχε χθες θα κέρδιζε γιατί ήταν καλύτερη από εμάς.
Η ομάδα μας δεν άντεξε το βάρος και την σπουδαιότητα του ματς, κυριεύτηκε από πάρα πολύ άγχος με αποτέλεσμα επιθετικά να μην βρίσκει λύσεις με τίποτα. Ακόμα και στα νεκρά δίλεπτα-τρίλεπτα των Ρώσων. Αλλά και στην άμυνα δεν τα πήγαμε καλά, αφού δεχθήκαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να μειώσουμε το σκορ και να μπούμε στο παιχνίδι.

Τώρα πάμε στη Μόσχα την άλλη Τετάρτη, για ένα ματς χωρίς άγχος και ότι βγει.

Η ομάδα όπως εξελίχτηκε φέτος η χρονιά, πριν τον Γιαννάκη και με τον Γκέρσον στον πάγκο, έκανε υπέρβαση που έφτασε μέχρι εδώ και εγώ δεν έχω κανένα παράπονο.

Πιστεύω πάντως ότι μπορεί να το κάνει το θαύμα…

Αν δεν το κάνει… του χρόνου καλύτερα.

Για την ιστορία :

Τα δεκάλεπτα : 27-15, 38-42, 56-70, 73-83

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης) : Τεόντοσιτς 3, Μασιγιάουσκας, Βασιλόπουλος 3, Γκριρ 8, Γουντς 19, Βασιλειάδης, Μπουρούσης 6, Τσακαλίδης 6, Μαυροκεφαλίδης 2, Πρίντεζης 17, Μπλάκνεϊ 9, Καυκής.

ΤΣΣΚΑ (Ετόρε Μεσίνα) : Παπαλουκάς 7 (7 ασίστ), Χόλντεν 8, Λάνγκτον 18 (4/4 τριπ.), Σισκάουσκας 20 (4/4 τριπ.), Σμόντις 17 (4/7 τριπ.), Άντερσεν 8, Γκόρι 4, Ζήσης 1, Κασίροφ, Βορόντσεβιτς, Κριάπα, Πασούτιν.

4 Σχολια:

Billoff είπε...

Πάλι καλά να λες ρε Στράτο. Ο Γιαννάκης σε δυο μήνες από καρναβάλι, σας έκανε ΟΜΑΔΑ που μπορεί να χτυπάει στα ίσα όλους.
Δεν θα μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση λοιπόν αν τελικά κλείσετε το σπίτι της ΤΣΣΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

Για να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε..
Εχω την εντυπωση ομως πως παλι δεν προκειται να μας αφησουν να παιξουμε αμυνα οι διαιτητες.. Δεν ξερω τι μπορει να γινει..

Stratos είπε...

Λογικά θα χάσουμε, αλλά επειδή πλέον είμαστε ομάδα και όχι μπάχαλο, δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει...

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει λογικη στον Ολυμπιακο, τοσα χρονια γαυρος θα επρεπε να το εχεις καταλαβει ;D

 

blogger templates | Make Money Online