Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

Ξεκαθάρισμα

Τα πράγματα σήμερα είναι απλά…

Νίκη = πρόκριση.
Ισοπαλία = πρόκριση και στη χειρότερη UEFA.
Ήττα = βγάζουμε τον καρκίνο για το UEFA… και πάλι.

Βασικά σήμερα φαβορί εννοείτε ότι είναι Λάτσιο. Είναι Ιταλική ομάδα (με ότι σημαίνει αυτό), παίζει εντός έδρας και χρειάζεται νίκη με μισό μηδέν για να περάσει. Το υπενθυμίζω γιατί αντιλαμβάνομαι ένα κλίμα παιδικής χαράς και υπεραισιοδοξίας.
Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι ξεκινώντας η διοργάνωση οι περισσότεροι λέγαμε ότι στόχος κι επιτυχία θα ήταν η 3η θέση και το UEFA. Το ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να διεκδικούμε την πρόκριση στον προτελευταίο αγώνα από την Λάτσιο και την Βέρντερ (που για μένα είναι ακόμη μέσα στο παιχνίδι ) μόνο θετικά μπορώ να το δω, εκτός και αν γκρεμίσουμε ότι έχουμε χτίσει στα δύο τελευταία παιχνίδια, που δεν θέλω να το πιστεύω.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο στόχος έχει εκπληρωθεί με δυο καλές εμφανίσεις, αλλά θα πρέπει και σήμερα να χτυπήσουμε το παιχνίδι με όλες μας τις δυνάμεις και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό μέχρι τέλους.

Το σημερινό παιχνίδι είναι ίσως το παιχνίδι της χρονιάς αφού συνδέεται άμεσα και με το πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση ενός θετικού αποτελέσματος (Χ ή 2), εν μέρει παραβλέπονται τα κακά αποτελέσματα και οι κακές εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού θα υπάρχει η βάσιμη δικαιολογία του Champions League.

Σε περίπτωση όμως ήττας σημαντικό ρόλο θα παίξει η εμφάνιση της ομάδας και ο τρόπος που αυτή ήρθε.
Αν έρθει με καλή εμφάνιση, παίρνουμε μια παράταση και «κρίνουμε» μετά το παιχνίδι με τη Βέρντερ έχοντας μια πιο πλήρη εικόνα.
Αν όμως έρθει με κακή εμφάνιση, ετοιμάζονται τα όργανα, αρχίζουν να τρέχουν τα σάλια και προετοιμάζεται η θύελλα των δικαιώσεων από τους σωτήρες που τα ‘λεγαν αυτοί, αλλά ποιος τους άκουγε. Το ματς με τη Βέρντερ, θα είναι πλέον πολύ κρίσιμο για την συνέχεια της ομάδας.

Αυτά που δεν θέλω εγώ να δω απόψε, είναι αδιαφορία και χαλαρότητα.

 

blogger templates | Make Money Online